שאלה...

dvir58

New member
שאלה...

מאחר ואני מאמין שאדם מגיע להיכן שמגיע כי לשם היו מועדות פניו שכן אחרת היה נימצא במקום אחר אז כניראה שלא בטעות אני כאן עכשיו. אז יש לי שאלה. מהי מטרת הפורום? הכוונה לאן הפורום חותר להגיע, תובנות? מעשים? איך משתלבים חברים חדשיים אם בכלל. בכל מקרה מאחל אני שיהיה לכם/ן בוקר מקסים וצבעוני.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo42.gifשלום לך דביר../images/Emo187.gif

מטרת הפורום מופיעה בהודעת הפתיחה של הפורום, תחת הכותרת "הודעת הנהלת הפורום": ובהמשך נאמר: "הפורום שם לעצמו מטרה להביא תפישה רוחנית- הוליסטית, המעודדת הרחבת התודעה ודרך חדשה להביט על העולם. דרך המעודדת התרחבות, מיזוג ואחדות ואינה מעודדת שיפוט,הגבלה וגבולות. מטרת הפורום היא להביא למודעות הקיבוצית את יכולתנו לקחת סמכות כשותפים-יוצרים ביצירה הקוסמית ולבטא את המהות הפנימית בדרך שיכולה לשנות את תוואי חיינו ואף את איכות החיים שלנו בפרט ועל פני ´כדור השיש הכחול´ שלנו בכלל. אין הפורום בא ללמד את משמעות מושג האהבה שכן דבר זה הוא מעבר למה שאפשר ללמד. מטרת הפורום היא להביא למודעות את נוכחותה של האהבה, ואת נוכחות השפע, שהם מורשתנו הטבעית." א-ג-ב, הצצתי לאחד הלוגים שלך. יש שם תמונות אור מדליקות. מניין לך??? L&L TALYA

dvir58

New member
הורדתי את התמונות מגוגל...

כבר לא זוכר תחת איזה שם אבל חיפוש דרך האופציה תמונות תחת הכותרת.. רוחניות, אור, נשמה, רוח.... וכן הלאה בסוף מניבה תוצאות. הלוואי ויכולתי להראות את שראיתי בעצמי. אפילו מילים לתאר אין לי, עוד לא המציאו אותם. ומראות מהעולם שמעבר לגשמיות, עולם הרוחניות... אני לא חושב שהם ברות קליטה בחושים הפשוטים שלנו. גם אם נביט בעינינו, לא ניראה, גם אם נקשיב, לא נישמע. אין חמשת חושינו מסוגלים להגיע לתדר הרוחני של הרוחניות בצורתה הטהורה והזכה. והלוואי ויכולנו כי אז היה עולמינו טוב יותר, כי היינו מבינים את המובן מאליו, את משמעות החיים כמעבר לחיי הנצח הבאים. להתראות.

את יודעת טליה

גם אני עדיין לא קראתי את הפתיח לפורום (נראה שזה ממש דפוס משפחתי שלנו). אבל שמחתי לראות שדביר מתחיל להשתתף גם בפורומים - בפורום שאת מנהלת. יום טוב

תשובה ...

קיבלת תשובה סופר מיקצוענית ממנהלת הפורום
אבל רציתי להוסיף משהו ... כל פורום, לא חשוב מהו נושאו, המטרה שלו היא בפשטות - שיתוף, החלפת דיעות, העברת מידע ... זו מהותם של פורומים. כל אחד לוקח מה שלוקח, ועושה עם זה מה שעושה ... יש כללי התנהגות בפורום, תקנון... אבל "מטרה" ? כל אחד מחליט לעצמו ... ברור ש "מנהל פורום" נותן לפורום את הכיוון שלו, ומנווט את הפורום בהתאם לתפיסת עולמו... אבל רבים מהגולשים אינם "קבועים" אלא אורחים (שלפעמים חוזרים ולפעמים לא) שנכנסים מסיבתם שלהם... ואחרים שהפורום עבורם הוא סוג של "בית" (לאו דווקא הפורום הזה) תופסים את הפורום באופן אינדבידואלי, ולוקחים את מה שהם רוצים או מסוגלים. זו דעתי

dvir58

New member
תודה...

כניראה שאני יותר בתקן של אורח. אני מרפרף כאן אבל הרבה רישום לא משאיר. תודה לך אישה בעבור ההבהרה הנוספת. את נשמה טובה.

למעלה