שאלה...

אנרכיה

New member
שאלה...

איזה תפקיד בצבא נחשב כמבוקש וכיפי? לדוגמא צלם צבאי האם הוא מבוקש?תפקיד שכיף לעשות אותו?
איזה עוד תפקידים יש שאפשר להנות בהם? ולא קשור שמה שאתה אוהב אתה תהנה אני מדבר בכללי תפקיד שיציבו אותך ואפשר להנות? מקווה שהבנתם,אני קצת עייף
.
אנרכיה.

חבל על הזמן

הם עושים הכי שכונה... הם יכולים להכנס כמעט לכל בסיס, לא עושים כלום רק פה ושם מצלמים ואז הולכים לחדש עריכה ומסדרים את הצילומים. אם תוכל ללכת להיות צלם בחיל אוויר אז זה הכי חזק שאפשר. חבר שלי מקרין סרטים בחיל אוויר שכונה פשוט שכונה...

אנרכיה

New member
איזה עוד תפקידים...

מענינים יש בצבא? שמעתי ממשהו שהוא היה כבאי ,שבוע שבוע תנאים טובים. גם משהו כמו שכונה. תודה. אנרכיה.

טיפטי

New member
התפקידים האלה....

לא תמיד מעניינים! אם אתה מחפש עניין אז זה לא מה שאתה מחפש. אם אתה מחפש עבודה אז זה התפקיד!

צחי:)

New member
גל"צ

ללא הספק, התפקידים הכיפיים ביותר הם בגל"צ... זה היה החלום שלי במשך הרבה מאוד זמן....אבל לא היו לי את הפרוטקציות הדרושות... תבין שבגל"צ יש תפקידים שבהם המהות היא לשמוע מוזיקה כל היום, או לחילופין לארגן מסיבות מיוחדות...... שלא לדבר על כל הקומבינות שיוצאות לך מעצם התפקיד עצמו במהלך השירות וגם אחריו.

brianfn

New member
כל תפקיד בדוברות ומידע

הוא סבבה של החיים: מפיק צבאי, עורך רדיו או סרטים, צלם, עיתונאי, וכו´ בית זונות. אה וכמובן מש"ק ממטרות המיתולוגי.

טיפטי

New member
בשביל להגיע לגל"צ צריך פרוטקציה

חוץ מזה הגל"צ של היום לא מה שהייתה פעם, היום הם סתם עוזרים לשדרנים. הם לא משדרים בעצמם, ולא מפיקים מוזיקלית את התוכנית, מקסימום שמים אותם בתור מוקדנים. החיילים שיוצאים היום מגל"צ לא הופכים לכוכבים כמו פעם, כמו: ארז טל, אברי גלעד, מירב מיכאלי וכו´. לדעתי פשוט חבל לבזבז 3 שנים בתפקיד כזה

צחי:)

New member
בזבוז?!

הייתי שמח לעשות תפקיד כזה במקום להיות בתפקיד הנוכחי שלי, מש"ק בטחון שדה. אולי בתפקיד שלי אני יודע הרבה דברים, ויש לי סמכויות. אבל אני לא נהנה כמו שהייתי נהנה מלעבוד בתחנת רדיו.

מש"קוס....

אתה מש"ק בטחון שדה? יש לי שאלה: להביא מחשב אישי מהבית לבסיס זו עברה על חוקי בטחון שדה? יש פקודה ספציפית שאוסרת על זה?

Happy4Ever

New member
צלם צבאי

שמעי אנרכיה.. אני צלם צבאי, והתפקיד ממש מעניין יש מלא עבודה, ואין לי מושג מי הטמבל שאמר שאין עבודה... אצלינו הלילות מתחברים לימים ולהיפך אבל זה כיף ושווה ומאוד מאוד מעניין.. בהצלחה....

have a nice day

New member
אז אולי תגיד לי

איפה אתה משרת כי גם אני צלם צבאי והשירות לרוב משעמם...בד"כ יוצא לצלם סתם כנסים של דרגים גבוהים וכו´ ולפעמים קצת עבודה תכלס חסר הפן האומנותי...

have a nice day

New member
הוא אכן מבוקש...

כל "תפקידי התגיות הכחולות" (גל"צ, דובר צה"ל , "במחנה" , "צלם צבאי" ) נחשבים יוקרתיים וטובים אבל צלם צבאי לרוב עושה בית זונות...ואומר לך את זה צלם צבאי...

למעלה