הם עושים הכי שכונה... הם יכולים להכנס כמעט לכל בסיס, לא עושים כלום רק פה ושם מצלמים ואז הולכים לחדש עריכה ומסדרים את הצילומים. אם תוכל ללכת להיות צלם בחיל אוויר אז זה הכי חזק שאפשר. חבר שלי מקרין סרטים בחיל אוויר שכונה פשוט שכונה...
ללא הספק, התפקידים הכיפיים ביותר הם בגל"צ... זה היה החלום שלי במשך הרבה מאוד זמן....אבל לא היו לי את הפרוטקציות הדרושות... תבין שבגל"צ יש תפקידים שבהם המהות היא לשמוע מוזיקה כל היום, או לחילופין לארגן מסיבות מיוחדות...... שלא לדבר על כל הקומבינות שיוצאות לך מעצם התפקיד עצמו במהלך השירות וגם אחריו.
חוץ מזה הגל"צ של היום לא מה שהייתה פעם, היום הם סתם עוזרים לשדרנים. הם לא משדרים בעצמם, ולא מפיקים מוזיקלית את התוכנית, מקסימום שמים אותם בתור מוקדנים. החיילים שיוצאים היום מגל"צ לא הופכים לכוכבים כמו פעם, כמו: ארז טל, אברי גלעד, מירב מיכאלי וכו´. לדעתי פשוט חבל לבזבז 3 שנים בתפקיד כזה
הייתי שמח לעשות תפקיד כזה במקום להיות בתפקיד הנוכחי שלי, מש"ק בטחון שדה. אולי בתפקיד שלי אני יודע הרבה דברים, ויש לי סמכויות. אבל אני לא נהנה כמו שהייתי נהנה מלעבוד בתחנת רדיו.
שמעי אנרכיה.. אני צלם צבאי, והתפקיד ממש מעניין יש מלא עבודה, ואין לי מושג מי הטמבל שאמר שאין עבודה... אצלינו הלילות מתחברים לימים ולהיפך אבל זה כיף ושווה ומאוד מאוד מעניין.. בהצלחה....
כל "תפקידי התגיות הכחולות" (גל"צ, דובר צה"ל , "במחנה" , "צלם צבאי" ) נחשבים יוקרתיים וטובים אבל צלם צבאי לרוב עושה בית זונות...ואומר לך את זה צלם צבאי...