שאלה

laker000

New member
שאלה

אהלן, אני אמור להירשם בשבוע הבא לשנה"ל הבאה באוניברסיטת ת"א. השאלה היא איך הולכת הפרוצדורה עם הפיקדון? אני רוצה שגם דמי ההרשמה יהיו מהפיקדון כמובן... אם מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מה אני צריך לעשות בדיוק, זה יהיה נחמד תודה

Lady McBeth

New member
תשובה

אתה הולך עם שוברי התשלום לבנק שלך (עד כמה שזכור לי, בבנק לאומי אי אפשר), ושם אתה מבקש לפרוע את התשלום מהפיקדון. הם עושים שם את מה שעושים , ומביאים לך המחאה בנקאית לפקודת אוניברסיטת ת"א. עם ההמחאה הזו אתה ניגש לדלפק שבו משלמים תשלומים, ומשלם באמצעות ההמחאה. *לשים לב שהם שמים חותמת על השובר שאותו לא משלמים. *לא לשכוח להביא ת.ז. * לזכור: אם הוצאת את הפיקדון בסניף מסויים, אז כל הוצאות הפיקדון האחרות צריכות להתבצע גם כן באותו הסניף.

laker000

New member
כן, אבל

קודם כל, אני רוצה להירשם באינטרנט..כך שמאיפה יהיו לי את שוברי התשלום? אפשר בכלל להירשם באינטרנט עם הפיקדון?

Lady McBeth

New member
לא..

כדי להוציא את הפיקדון אתה חייב לעשות את זה בעצמך בסניף הבנק. הם חייבים לוודא שזה אתה, ולוודא שהכסף באמת הולך להוצאה מוכרת לצרכי פיקדון.

Jan22

New member
אי אפשר להירשם עם פיקדון

את ה300/400 שקל האלה תצטרך להוציא מהכיס שלך ! מימוש דמי פיקדון אפשרי רק באמצעות בנק ,ורק באמצעות פקיד ,אתה לא יכול לעשות זאת לבד !

laker000

New member
אוקיי, אז..

אני חייב להירשם בעצמי לא באינטרנט, עכשיו מאיפה אני מביא את שוברי התשלום? מערכת הרשמה כזו שקונים בחנויות?

Lady McBeth

New member
לא לא

שנייה כדי להירשם לאוניברסיטה בעזרת ערכת הרשמה שקונים בסטימצקי וכו' - אי אפשר להשתמש בפיקדון בשביל זה. חשבתי שהתכוונתי לשוברים שמקבלים אחרי שמתקבלים...כלומר שוברי התשלום לשכר לימוד כבר..

laker000

New member
כן כן

התכוונתי לשכר הלימוד אבל שאלתי גם על דמי ההרשמה אבל זה בהחלט פחות קריטי. אבל בואי נעשה סדר שנייה: אני רוצה מחר להירשם לאוניברסיטה, מה אני צריך לעשות בדיוק כדי שהפיקדון יכסה לי את שכר הלימוד? תסבירי לי כמו לילד קטן בבקשה

Lady McBeth

New member
מממ...

זה ההסבר שנתתי קודם..הוא לגבי תשלום פיקדון לצרכי שכר לימוד. ערכת ההרשמה (פעם אחרונה שנתקלתי בה עלתה בסביבות ה-100 שקל) - לא ניתן לשלם מהפיקדון.

Jan22

New member
כמה דברים

מה שמחבט אמרה נכון ,צריך לקנות ערכה ולהירשם ,אולם ישנה אופציה יותר טובה ,להירשם דרך האנטרנט ובכך לחסוך קרוב ל30-40 שקל ,וככה אתה גם חוסך את כל הכאב ראש של הרישום הידני של פרטים האישיים שלך (אתה בעצם ממלא את הפרטים און ליין) וכל מה שתצטרך לעשות הוא לשלוח להם בדואר רשום את תעודת הבגרות / שיפורים / טופס פסיכומטרי וכו'.

Lady McBeth

New member
לגבי ציוני בגרות..

לא שולחים אותם..בתיה"ס מעבירים אותם אוטומטית לאוניברסיטאות

laker000

New member
רגע רגע

רגע אז כן אפשר להירשם באינטרנט עם הפיקדון? איך זה נעשה?

Lady McBeth

New member
ארג

אל תחרפן אותנו. אתה משלם באינטרנט מכספך שלך! שכר לימוד בין כה וכה אי אפשר לשלם באינטרנט, כך שתצטרך להגיע לבנק, ואז תוציא גם את הפיקדון.

Jan22

New member
טוב ,נאמר את זה ככה שילד מפגר יוכל

להבין : ל-א א-פ-ש-ר-י ל-ה-י-ר-ש-ם ל-א-ו-נ-י-ב-ס-י-ט-ה א-ו ל-ש-א-ר מ-כ-ו-נ-י-ם א-ק-ד-מ-א-י-י-ם ד-ר-ך ה-א-נ-ט-ר-נ-ט ב-א-מ-צ-ע-ו-ת ה-פ-י-ק-ד-ו-ן-! כ-ן א-פ-ש-ר-י ל-ה-י-ר-ש-ם ל-א-ו-נ-י-ב-ס-י-ט-ה א-ו ל-ש-א-ר מ-כ-ו-נ-י-ם א-ק-ד-מ-א-י-י-ם ד-ר-ך כ-ר-ט-י-ס- א-ש-ר-א-י-! אם לא הבנתם את זה ,אז הרמה השכלית שלכם מתחת לזו של ילד מפגר.

ק ד ו ש

New member
דביל

אני הבנתי את זה מההתחלה, אז המילה "אתם" לא מתאימה כאן. זה סתם היה חלק ממצב רוח שטות שאני שורה בו ברגעים אלה ממש.

Jan22

New member
לא!

אי אפשר להירשם באנטרנט עם הפיקדון. אפשר **להירשם** עם כרטיס אשראי דרך האנטרנט!! בנוגע להערה מחבט ,לא כל בתי הספר מעבירים ציוני בגרות ,יש כאלה שבשוק!

למעלה