שאלה

שאלה

האם יפריע לכם מרחק בקשר? מה המרחק הכי גדול בקשר שהיה לכם,האם וויתרתם עליו או המשכתם למרות הכל? האם נתתם צאנס גם כאשר לא היה קליק ראשוני,ומה יצא מכך?

elena20

New member
אני ובן זוגי גרים במרחק של

שעתיים אחד מהשני, אני מהצפון והוא מהמרכז. אין ספק שזה קשה, אבל אנחנו נורא אוהבים ולא מוכנים לוותר על האהבה שלנו בגלל המרחק. בפגישה הראשונה לא ממש הרגשתי את "הקליק",היה נחמד מאוד וכייף ולכן החלטתי לתת לקשר עוד צ'אנס ולראות לאן זה יתפתח ואני כל כך שמחה שעשיתי את זה,כי עכשיו מאוד אוהבת ומאוהבת בו ומאושרת שיש לי אותו

אני וחבר שלי

מתראים רק פעם בשבועיים. הוא משרת בבאר שבע(בסיס סגור) ואני גרה במרכז. כבר בתחילת הקשר זה היה ככה, ככה שזה לא משו שהשתנה עם הזמן. אנחנו נורא אוהבים אחד את השני אז המרחק לא באמת משנה.

KEV89

New member
אני וידידה שלי..

התחלתי בקשר שהיה דווקא מהאינטרנט..היא התאהבה בי..לא הבנתי את זה בכלל..הייתי דלוק על מישהי..אחרי זה הבנתי והיה מאוחר מדי הייתי מאוהב ולה היה אחר..עכשיו בגלל המרחק לא הייתה לי האפשרות לתקן..אז כל מה שאנחנו עכשיו זה ידידים..

תגובה

המרחק לא חשוב. אם אוהבים ונהנים ביחד, אפשר להתגבר על בעיות טכניות כמו מרחק. לי יש ידידה טובה, שגרה רחוק ממני, ואני משוחח אתה הרבה בטלפון ורק לעתים רחוקות בא לבקרה. חשוב לשמור על קשר עם אדם שאוהבים. לא תמיד צריך התלהבות ראשונית. רק בתנאי שיש איזשהו ענין, אהבה או אף חבה, כדאי לשמור על הקשר.

ס א ט י ן

New member
אנחנו גרים במרחק של שעה וקצת

מה אני אגיד...זה מעצבן, מאד מעצבן... כי אי אפשר לעשות שום דבר בספונטניות, צריך לתכנן הכל מראש.... אם אני רוצה לראות אותו אני לא יכולה סתם ככה לקפוץ אליו, והוא לא יכול סתם ככה פתאום להפתיע אותי מחוץ לדלת.... אבל, כשאוהבים- מתגברים..לומדים להסתכל על הצדדים החיובים של הקשר, ויש המון כאלה....למען האמת, נראה לי שהמרחק הוא הצד השלילי היחיד. אבל גם בזה יש כמה דברים חיוביים, מפני שבגלל שאנחנו לא יכולים להתראות מתי שרק בא לנו, אז כל פגישה הופכת למיוחדת יותר...מצפים לזה יותר....תתארי לך מה זה שבוע לשבת בבית לבד ולחשוב עליו, לרצות לראות אותו, לדבר איתו בטלפון ולדמיין שאתם בסך הכל יושבים אחד ליד השני רק בלי לגעת....ואז אחרי שבוע כזה סוף סוף לראות אותו....אין על ההרגשה הזאת.... זה גורם לך רק להעריך יותר את הזמן שלכם ביחד.... בנינו היה קליק ראשוני...ועוד מה זה קליק:) (אם תדפדפי להודעות שלי פה לפני 8 חודשים תראי מה זה קליק:)) אבל כן יצאתי עם אנשים שלא היה קליק ענק בהתחלה וזה אף פעם לא נמשך יותר משבועיים...

shirazlovemor

New member
כן יפריע

התנסיתי בעבר בקשר בין-עירוני וזה היה לא מוצלח אני אעדיף חבר מהסביבה הקרובה

abcd80

New member
לא ממש יפריע

ברור שעדיף מישהו קרוב אליי. המרחק הכי גדול שהיה לי זה הוא מהקריות ואני מאשדוד וזה נסיעה של כמעט שעתיים באוטו ונסיעה של כשלוש שעות ברכבת (באמצע החלפה). הקשר נגמר לא בגלל המרחק הזה. זה הדבר האחרון שהפריע לנו בהחלט. היו לי גם קשרים מתל מונד, ומב"ש. כעת אני עם בן זוג שהוא מהעיר שלי וזה דיי מוזר לי כי תמיד הייתי רגילה לבניזוג שגרים רחוק ממני וזה כייף באמת עכשיו שמישהו קרוב אלי. אבל לא אפסול מישהו בגלל מרחק. זה טיפשי לעשות את זה.

הפריע,אבל לא מנע את הקשר.

היו לי 2 קשריםעם בחורים שגרו במרחק של 50-60 ק"מ ממני ולבסוף קשר עם מי שהיה (וכבר לא) רחוק ממני מרחק כפול מזה. כשיש משהו טוב ביד אני חושבת שלא כדאי לוותר עליו, מרחק זה דבר נסיבתי וזמני בקשר שבו שני הצדדים רואים את עתידם ביחד.

צומיש

New member
המץץץ

מרחק תלוי כמה רחור.. והשאלה אם מישהו נייד... הכי גדול רעננה ראשון
הממשכנו.. פששוט הכל היה מהר יותר... כן אני משתדלת לתת צ'אנס גם אם אין קליק רק השאלה אם אין סלידה.. מה היה הי קשר של 4 שנים ויש משהו באויר

כטיילתי בדרום אמריקה

נשארתי נאמנה לאקס. חצי שנה של אמונים הדדיים. חשבון טלפון של אלפי דולרים ועשרות מכתבים. אם תרצו- אין זו אגדה.

Norma Desmond

New member
שאלה טובה ../images/Emo13.gif

האם יפריע לכם מרחק בקשר? אני מניחה שיפריע. במיוחד בתקופה הלחוצה בה אני נמצאת עכשיו, כשבקושי יש לי זמן לחיות. להוסיף נסיעות לכל העסק? לא נשמע לי להיט. ומצד שני... מה לא עושים למען האהבה?
מה המרחק הכי גדול בקשר שהיה לכם,האם וויתרתם עליו או המשכתם למרות הכל? כשהייתי חיילת עם נסיעות בחינם ברכבות והרבה זמן פנוי אחה"צ ובסופ"שים
היה לי חבר שגר בב"ש (ואני מהמרכז) לא ויתרתי עליו בגלל זה. למעשה, זה דווקא מצא חן בעיני, בזמנו, הגעגועים באמצע השבוע, הסופ"שים הארוכים שהיו רק של שנינו. זה גם קיצר את החלק של ה"יוצאים" וזרק אותנו ישר לשלב ה"חברים", דבר ששוב, התאים לי באותו זמן.לא יודעת אם הייתי מצליחה להתמודד עם זה היום. האם נתתם צאנס גם כאשר לא היה קליק ראשוני,ומה יצא מכך? אני מניחה שלשאלה הזו אין קשר למרחקים?
אז כן, נתתי צ'אנס גם כשלא היה קליק ראשוני, פעם אחת בחיים. מה יצא מזה? זה מה שיצא מזה

Norma Desmond

New member
../images/Emo189.gifאני?

חחח הפכתי לשפחת סטטיסטיקות
סתם
נו, זה עונה על השאלה, והתעצלתי לפרט שוב.

halar

New member
אנייייייי../images/Emo24.gif

אני הייתי גרה במרכז ואהובי בצפון היכרנו באינטרנט לפני שנה וחצי ומאז אנחנו ביחד המרחק הפריע אז אהובי עבר לגור במרכז והיום אנחנו גרים ביחד לבד במרכז. למרות המרחק אף פעם לא ויתרנו על אהבה שלנו. היום אנחנו יחד שנה וחצי גרים יחד שנה ומאורסים. חתונה??? רק כשיהיה כסף אולי עודשנה-שנתיים אי אפשר לדעת.

luda88

New member
../images/Emo26.gif

המרחק הכי גדול היה ב"ש-ת"א... בסופו של דבר הקשר לא שרד חחח... וממסקנות עברי אני אעדיף מישהו קל"ב

ChilD SouL

New member
אפ'עם לא הפריע.

כל החברים הרציניים שלי היו מאזורים שונים בארץ, האחרון היה במרחק של שעה-שעה וחצי ברכב ובמרחק של שעתיים+ באוטובוס והסתדרנו מצויין. פעם אחת נתתי צ'אנס, זה נמשך שנה.

למעלה