שאלה...

שאלה...

אז ככה..המורה קבע לי תאריך לטסט וגם זה בקושי. אני כבר שיעור 40. בשיעור 28 נקטעו לי השיעורי נהיגה בגלל הצבא והיתי עושה שיעור פעם בשבוע-שבועיים..מיותר לציין שסתם לא ממש עזר...בכל מקרה הוא קבע לי תאריך לסוף החודש והאמת שכבר התייאשתי מזה...מצד אחד הוא אומר לי שאני לא מוכן ומצד שני אני מרגיש שכבר מיציתי את ענין השיעורים. הוא כבר מזמן לא מעיר לי, לא נוגע לי בהגה, שום דבר..אבל אני עדין לא מוכן וכבר משיעור 25 הוא אומר לי "עוד קצת להתחזק" ונמאס לי כבר..היום עשיתי 2 שיעורים ב9 בבוקר אחרי שישנתי ב4 לפנות בוקר והיתי הפוך לגמרי אבל למרות זאת עשיתי את זה ושוב לא היו לו שום הערות וגם אני לא זוכר שעשיתי משהו לא בסדר..הוא רצה לקבוע לי שיעור למחר ואמרתי לו שלא כי אבר אין לי כח לשיעורים האלה..יש לי עוד 3 שבועות עד לטסט ואולי גם את זה הוא ידחה לי..עכשיו יש לי 2 בעיות. הראשונה היא שברגע שמורה זר נכנס לאוטו אני נלחץ ועושה כל טעות אפשרית, זה כבר קרה לי פעם ונהגתי כמו שיכור ואני לא יודע למה..וסביר להניח שזה יקרה לי גם בטסט ואני אכשל. השניה היא שבתחילת חודש הבא אני חוזר לצבא ויוצא רק ימי שישי, ז'א שאין סיכוי לעשות שיעורים יותר...אז אני לא יודע עם לקחת את הסיכון להמשיך את השיעורים ואולי להיכשל או לפרוש כבר עכשיו...כי כמו שאמרתי ברגע שיכנס הבוחן הזר אני אלחץ ואעשה שטויות אני מכיר את עצמי.. ועוד דבר, מה זה טסט פנימי ומה זה חיצוני? מתי עושים כל אחד מאלה?

ChilD SouL

New member
קצת עזרה -

בקשר לבעיה הראשונה: זה טבעי שנלחצים, פשוט תנסה לא להראות את זה או לא להתנהג כאחד שאכן לחוץ, שחק אותה קוּל. חומצזה, בשביל זה נועדה ההחלפה - על מנת לרכך אותך ולעזור לך להתרגל למישהו זר... וכך לאט לאט תתרגש ותלחץ פחות. בקשר לבעיה השנייה: אל תפרוש, חבל. תנסה לקחת שיעורים בימי שישי, זה לא נורא... אולי שיעורים כפולים. דבר על זה עם המורה שלך ותארגנו איזה סידור אולי. טסט פנימי = טסט פנימי זה בעצם טסט שאתה עובר עם מנהל בית הספר לנהיגה בו אתה לומד. בדיוק מה שאתה עובר עם מורה נהיגה אחר - אתה עובר זאת איתו, רק שהוא דמות "קצת" יותר סמכותית. טסט פנימי נועד לתת לך דגשים על מה לעבוד בשביל לעבור בהצלחה טסט חיצוני, איפה אתה חלש וכל מיני כאלה - סה"כ סוג של הערכה. - את הטסט הפנימי עושים בדר"כ אחרי שסיימת את כל חומר הלימוד ואתה יחסית מוכן לטסט חיצוני. טסט חיצוני = טסט שמבוצע עם בוחן נהיגה שבודק את היכולות שלך על הכביש, מה למדת והאם אתה לא מסוכן לסביבה שלך או לעצמך ויכול לקבל רישיון על מנת לעלות להגה. את הטסט הזה עושים אחרי שעברת טסט פנימי ואתה מוכן [יחסית] לטסט שכזה.

אני אנסה..

בכל מקרה המורה עכשיו הדביק אותי ואני חולה..ועכשיו עולה לי החום {והאוכל} לאט לאט וכנראה שאשאר משותק למיטה לכמה ימים

למעלה