אוקי, הסבר:
"דברים שכבר נעשו." הכוונה היא כזאת: בכל ספר שהארי גדל, כך גודלת גם עוצמתו. לפעמים זה לא ניראה לנו, אך עוצמתו בהחלט גודלת. הוא הופך לתלמיד המצטיין בשעורים של התגוננות מפני כוחות האופל. ( רק הספר השלישי והרביעי נחשבים באמת, לתקופה שהארי למד בצורה אמיתית את הנושא, ולא חשוב שברביעי המורה היה רמאי ומתחזה. מה שחשוב שהוא באמת לימד את הארי ), בהארי התגלו כוחות קסם, שבמעט קוסמים בגילו יש, אם בכלל. הוא היחיד שהצליח לצאת מקללת אימפריוס כבר בנסיון הראשון. ( לפחות עד כמה שידוע לנו ), הוא אחד הקוסמים הבודדים שהצליח בגיל כה צעיר, להפיק פטורונוס מוגשם. ועובדה שבמהלך כל הספרים עד כה, הארי עבר מכשולים שמאד קשה לעבור אותם ולשרוד אותם. ולא חשוב עם זה היה רק מזל, כפי שחלק טעונים או משהו אחר. לגבי- אני לא בטוח "שכל הדברים נעשו." ייתכן מאד, שהארי עדיין לא הגיע, לשיא העוצמה שבו ובשרביטו. אני מניח שבספר השביעי (
) נראה באמת, את שיא העוצמה שטמונה בהארי ובשרביטו. למרות שחלק אפילו מהאנשים כאן, קצת נוטים לזלזל מעט, בכוחותיו של הארי. אבל, בעייני אף פעם אסור לזלזל באיש. למרות שבמראית העין, הוא לא ניראה משהו. אגב, אני בטוח שוולדמורט עצמו לא מזלזל בהארי, למרות שכך זה נידמה לפעמים. עובדה שהוא סימן דווקא את הארי כמתחרה רציני, בין אם זה היה טעות לבין לא. לזלזל בהארי הוא לא.