שאלה

שאלה

שלום, אני מתגייסת בקרוב ובצו גיוס שלי כתוב שעליי להתייצב בשעה 7:30 בלשכת בגיוס. חברה שלי שהתגייסה בקיץ המליצה לי לבוא שעה או שעה וחצי יותר מאוחר כי אם אני יבוא מוקדם אז הם ישימו אותי בטורנות מטבח.הם עשו את זה והיא אמרה לי שהיו בנות שבאו יותר מאוחר ולא עשו להן כלום... אני לא יודעת מה לעשות.. אני פוחדת שאם אני יבוא מוקדם יתקעו אותי בטירונות מטבח ויהיו בנות שיבואו יותר מאוחר ולהן לא יעשו כלום אבל מצד שני אני פוחדת שבסוף חברה שלי טעתה ואם אני אאחר אז יענישו אותי או משהו... אם יש פה אנשים שהתגייסו ויכולים להציע לי מה לעשות אז בבקשה.....

mAAyAn 1

New member
חחח לא יענישו...

חברה שלי הגיעה ביום הגיוס ברבע ל-9 ולא עשו לה שום דבר... גם ככה זה לוקח זמן עד שמעלים לאוטובוס גם את אלה שבאים מוקדם...זה לא שאת מגיעה וישר עולה...

יולההה

New member
איפה יכולים לתקוע תורנויות מטבח

במרכזית חוף הכרמל בחיפה? לעזור להגיש אוכל בבורגר ראנץ' שם? אני שואלת בשיא הרצינות כי גם אני שמעתי על הקטע הזה של התורנויות למי שמגיע מוקדם

סעמעמק

New member
אם את בחיפה

זה משהו אחר... לפעמים יש ממש ממש לחץ ומי שמגיע מאוחר פשוט יחכה יותר זמן לאוטובוסים... אפשר לאחר בשעה ואפילו יותר ולא יקרה כלום וסביר להניח שעדיין תחכי בתור לעלייה לאוטובוס.

Krishi

New member
אם מזה את פוחדת..

אני מאחל לך המון המון המון בהצלחה בצבא

purple rose

New member
זה תלוי בהרבה גורמים...

מכיון שבאותו יום באים אנשים מכמה מקומות מרכזיים אז הם קובעים שעת התייצבות ככה שלא כל האוטובשים מכל המקומות יגיעו באותה שעה. זה גם תלוי במס' העאנשים שמתגייסים באותה יום. אם יש כמות קטנה של אנשים אז יש פחות טור מסיימים יותר מהר וצריכים להעסיק אתכם בינתיים עד שלוקחים אתכם לבסיס. לא יקרה שום דבר אם תאחרי אבל תאכלס זאת לא תיהיה הטירונות מטבח היחידה שלך (אם תיהי בכלל) אז זה לא כזה משנה.

varui

New member
חברה שלך היא

דפוקה לא משנה אף אחד לא ישים אותך בתורנות מיטבח נגיד את תבואי 0.7.30 או תבואי8.30 את אמורה לסיים שלב גיוס עצמו בלי זה הם לא מוסמכים לגעת בך אחרי שאת עברת כל שלבים ואת נימצאת כבר בטט"ר או בבקו"ם ויש לך מפקדים כן יכולים לשים אותך ועוד כמה בנות אבל אני מאמין שזה אהייה לקראת ערב או יום למחורת בבקו"ם שאהייה בהצלחה

למעלה