שאלה

שאלה

גם מי שבתוך זוגיות וגם מי שלא..מוזמן לענות: מה אהבתם ומשך אתכם בבן הזוג שלכם?מה הסיבה שבחרתם להיות איתו? האם תפסלו אדם בגלל היותו ביישן ולא מתאים לאופי "הפילפלי" שלכם?

תגובה

לא אפסול אדם שאופיו טוב וגורם לי רגשות אהבה אליו. את חברתי האחרונה בחרתי כי היא עדינה, חמודה וטובה.

ועוד שאלה נוספת

תארו את המצב הבא: בחור ובחורה רוצים להיפגש,הוא גר בבת ים והיא חיפאית. היא לא ניידת והוא כן,הוא מציע שהיא תבוא לחולון ומפרט את הסיבות הבאות-"יש לי בעיה עם הרכב לנסוע למרחקים ארוכים" -"אני לא מכיר דרכים ולכן מפחד להסתבך" -"נוכל להיפגש באור יום "כי הוא מודע לזה שהיא תיאלץ להיסחב אליו באוטובוסים. -"אני לא אדיש,פשוט אני מיואש קצת ולכן קשה לי להשקיע". הוא רוצה שהיא תהיה קרובה לסביבה שלו ואז הם ייפגשו,והיא אומרת לו שהיא לא ניידת,ובכל זאת..הוא לא כל כך מתלהב לנסוע עד אליה. מה דעתכם? מי מכם גברים היה נוהג ככה? בנות,ניתקלתן בדבר כזה? ואם כן,מה עשיתן? האם לדעתכם,הבחור צריך לבוא עד לבחורה? האם זה אומר משהו לגבי אופי ההתנהגות שלו?

טוב ....

נתחיל בזה שהבחור מיואש ? מיואש???
היה מוריד לי ממנו ובשניות
מי רוצה לצאת עם מיואש שקשה לו להשקיע???? לא אני
ועכשיו לסוגיית המרחקים: באופן עקרוני, אין לי בעיה להכיר בחור שגר בצפון (אני מהמרכז) אבל רק אם יש לו כוח להשקיע בנסיעות ( אני יודעת שאני אתאמץ עבורו ..). אבל ! וזה אבל גדול! אני הולכת להרוס את כל התדמית שלי ... טאם טאדאם ... |תופים ברקע| אני לא נוסעת בפגישות הראשונות עבור שום בחור
כן, אני חושבת שהוא צריך להיות זה שבא ואוסף...
פעם אחת היה איזה בחור שהתמרד
בקטע של "אין לי כוח לנסוע עד אליך .." אבל הוא לא היה רציני בכלל אז קישרתי את "העייפות" שלו לזילזול מוחלט>
והוא גר במרחק רק של חצי שעה ממני ! חוצפן
יצא לי לדבר עם בחורים (שהיה ברור שזה לא קטע זוגי כזה) אז הם הרשו לעצמם לומר לי את האמת ו .. כולם אמרו לי שאם הבחורה נראית להם שווה (לא מבחינה מינית) אז הם יתאמצו עבורה .. כולל הרבה מאוד ויתורים..

צומיש

New member
אני...

גם שללתי הרבה גברים בגלל שלא באו עד אלי.. ואם לא ישקיעו את הנסיעה זה מעיד איך הקשר יתנהל... אבל למרות שזה מרחק שונה.. עם האקס שלי כן הבנתי את המרחקי נסיעות וזה משיקול כספי ולא של עצלנות.. וכן בגלל זה הרבה יותר מהר הקשר רץ הכוונה לישון אחד אצל השני.. לפחות אצלינו לא רציתי שינסע באמצע הלילה אחרי ששנינו כבר חצי רדומים.. ואצלי זה היה לאיזור השרון מהשפלה עד חיפה קצת רחוק.. אבל אם הוא גמיש ומתכנן מעבר למרכז תפאדל ותמיד יש רכבת שיעשה חצי דרך ואת חצי תיפגשו ואם יזרמו סבבה ואם לא אז לא.. אבל לפגישה ראשונה לדעתי מהותי מאד שגבר יתנהג כמו ג'נטלמן ויגיע אל הבחורה. היה לי מישהו שחיכה לי כל ההפסקה עם האקס ושכבר אמרתי בוא ניפגש אמר לי שיש לו בעיה עם האוטו וזה בלאגן ושאני אבוא אז אמרתי אם אתה לא בא אז לא... זה עניין של גישה...

תגובה

לשוטט בלילה בחושך במקומות לא מוכרים זה מפחיד ומסוכן. יכול לתקוף אותנו אדם רע שאיננו מכירים. גם אני פוחד לנסוע לחברים לבד בלילה למקום שאני לא מכיר. אסור שצד אחד ינצל את האחר, ושרק אחד מהם יבוא לאחר, אלא אם יש הצדקה. שני הצדדים בקשר צריכים להשקיע, גם בידידות וגם בחברות. אם צד אחד אומר שלא רוצה להשקיע, סבה לכעוס עליו ולברר אתו את זה. אם הקשר חשוב, צריך למצוא את הדרכים להתפשר. אפשר להפגש גם באמצע הדרך לפעמים בעיר.

ובכן

המצב הנ"ל לא מתקבל על הדעת. אם לומר את האמת, אני מהעצלנים ולי בעצמי אין ראש לקשר מרחוק, וואללה גם אני לא רוצה להסחב באוטובוסים מעיר לעיר ולכן הבחור שלי יהיה ירושלמי בלבד. גם לא ת"א וגם לא מודיעין. אני לא אכנס לקשר שיהיה לי קשה לתת את כולי. בכל אופן, אם מדובר על קשרים מרחוק, שהיו כאלה בעבר, אני לגמרי בעד להגיע לאמצע. לא מצפה מבחור לבוא עעעעעעד אליי בשביל להפגש. אבל אני כן מצפה שאם הוא נכנס לקשר הזה בידיעת המרחקים והוא באמת רוצה לראות אותי שלא יספר לי סיפורים שהוא לא רוצה להסחב באוטובוסים. צריך לדעת לתת ולא רק לקבל. וזהו

צומיש

New member
מה אהבתי...

באקס שלי את החוכמה שלו אתהעניין והאמון והביטחון שהקנה לי.. אבל הכי את החוכמה ואת זה שלמדתי ממנו המון.. בכל התחומים

ChilD SouL

New member
עונה.

אהבתי את זה שהוא היה עם ראש על הכתפיים, רגוע עם רגליים יציבות על הקרקע, כי אני דיי מעופפת [או לפחות הייתי כזו בזמנו] והייתי צריכה שמישהו יאזן אותי והוא עשה את זה נהדר. הוא היה נורא אינטלגנטי, שנון ובעל חוש הומור מפותח - יכולנו לדבר שעות ולצחוק על דברים שרק אנחנו מבינים וזה נורא חשוב מבחינתי. בקיצור - הוא היה כל מה שרציתי ורוצה בגבר.

elena20

New member
מה שמשך אותי

זה הבגרות שלו, טוב לב, רגישות,הידיעה שהוא תמיד שם בשבילי תמיד יתמוך ויעודד אותי. לא הייתי פוסלת מישהו בגלל היותו ביישן,לדעתי זו דווקא תכונה מושכת.

למעלה