שאלה

אפיפית88

New member
שאלה

אני רוצה להקדים גיוס. שלחתי ללשכת בגיוס פקס אחד (ביום שלישי) והתקשרתי פעמיים כדי לשאול מה קורה עם זה. האם אפשר: 1. לשלוח את אותו פקס שוב, או שזה לא עוזר/מתעלמים/מתעצבנים על זה ? 2. לבקש לדבר עם מישהו בדרגה בכירה? תודה

חכי לתשובה,

ואם היא תיהיה כזו שלא מוצאת חן בעייניך, אז תחזרי עם זה לפה. אין טעם לשלוח שוב עד שלא קיבלת תשובה. אבל דבר אחד שמאוד חשוב לעשות, זה להתקשר כמה שעות אחרי/למחרת היום ששלחת את הבקשה ולוודע שהיא הגיעה, מכיוון שבלשכ"ג יש לדברים נטיה להעלם.

אפיפית88

New member
עכשיו מה?

קודם כל-תודה על התשובה. שלחתי פקס לגבי הקדמת גיוס. הם דחו את הבקשה שלי. אני מ-מ-ש ל-א רוצה להתגייס באפריל, כי גם ככה אני לכל"צ..... אז למה לדחות את הקץ? עדיף בר להתגייס, במקום לזרוק עוד חודשיים על כלום.... מה עושים? כתבתי עוד מכתב, יש בכלל טעם לשלוח אותו? מנסיון של אנשים פה- אם הם דחו אותי פעם אחת, הם יחזרו בהם? יש דרך כלשהי בעזרתה אוכל להקדים חזרה את מועד הגיוס שלי? אם אלך ללשכת גיוס בניסיון לדבר עם מישהו- זה יעזור?

purple rose

New member
צתטערת לבשר לך אבל...

להרבה אנשים כמוך שמתגייסים לכל"צ דחו את הגיוס. מה שאומר שרובם-כמוך רצו להקדים את הגיוס. הגיוני שהצבא לא יסכים. הם מסכים להקדים (ובכללי גם לדחות) רק מסיבה רפאוית או משפחתית. ככה שמכתב אין לך טעם לשלוח-זה לא יעזור חבל לך ללכת ראש בראש עם הצבא וגם לא ללכת ללשכת גיוס. נסי למצוא עבודה או עיסוק אחר עד אפריל-הסיכוי שיקדימו לך חזרה הוא אפשרי.. אבל די קטן

השיבוץ שלך כבר נקבע

ועל אף שהוא עלול להשתנות ביום הגיוס עצמו, צה"ל ייעד אותך למשהו, לכן הוא לא ישנה לך את הגיוס אלא אם יש לו הקצאות לקורסים בפברואר, מה שכנראה אין לו.

למעלה