שאלה...

צומיש

New member
שאלה...

ידידים יש חייה כזו
אני כמו שאתם יודעים אחרי קשר ארוך ולא מסוגלת עכשיו לייצור קשר עם גברים ברמה רומנטית למרות שרציתי.. מה עוד שהאקס שלי עוד אצלי בכל מחשבה.. אתמול יצאתי עםמישהו שהוא מדבר איתי מלא אבל מלא יודע כל מה עבר עלי ויודע שאני רוצה את האקס.. היציאה הייתה לידידות... ובסוף הוא רוצה יותר.. "ולא מוכן להיות הידיד ההומוץץ" אז יש כזה דבר?

ידידים- יש חיה כזאת

תשמעי, הדרך היחידה לידידות היא חוסר עניין מיני בין שני הצדדים, אבל גם- לא בהכרח. בתור אחת שיש לה קולקציית ידידים מורחבת, אני יכולה להבטיח לך שזה עם נהדר- להתייעץ איתם על גברים,לפעמים לקבל חיבוק גברי חם וקלילות בחורית היא התרופה הטובה ביותר, לעומת גלידה וחפירות נשיות... יש הרבה סוגים של ידידים- יש ידידי ילדות ארוכי טווח, שהסיכוי שאי פעם יהיה משהו בינהם הוא מינימלי לחלוטין.. יש ידידים שהתחילו מתוך עניין רומנטי של לפחות אחד מהצדדים, ומתישהו בדרך זה מבשיל לידידות ולא יותר. יש כאלה גם שתמיד יש איזשהו צ'אנס שיקרה משהו איתם אבל פשוט לא חוצים את הקו. אני ממליצה על לפחות ידיד אחד מכל סוג, וכמובן רצוי עוד אחד הומו לפחות

dudusch

New member
../images/Emo45.gif ועוד...

יפה איך שכתבת. לדעתי יכולים להיות ידידים כאלה שוויתרו (או שאף פעם לא היו בעלי) שאיפות רומנטיות. היו לי הרבה ידידות (עם חלקן נותק הקשר), וכמו שאחת מהן אמרה פעם.. כשמגיע הרגע לנסות ולשים את הקלפים ולנסות להפוך לזוג, הוא נעשה ידיד
(או משהו כזה). ידידות בין בני שני המינים יכולה להועיל בכל מיני תחומים, כמו מתן חוות דעת ונקודת מבט של הצד השני, כמו סיוע בעת חירום (חתונות ואירועים משפחתיים שלא רוצים להגיע לבד), סתם לעשות שטויות וכו'. אין שום סיבה ששנים שנמשכים אחד לדרך המחשבה של השני, שהקשר תורם להם יוותרו עליו רק כי עלול להיווצר מצב בו צד אחד ירצה והשני לא, או משהו כזה.

A d i 23

New member
זה מה שהוא אמר לך..?

שהוא לא מוכן להיות הידיד "ההומו" שלך ? אז מה הוא היה עד עכשיו ? או שאולי בעצם, הוא חיכה לרגע, בו תיפרדו ? אם ככה, אז הוא לא ידיד שלך ! וכן, אני חושבת שיש דבר כזה, ידיד/חבר טוב שהוא לא בן הזוג. אני הייתי מאד מאד מאוכזבת אם ידיד שלי היה אומר לי דבר כזה אחרי פרידה מבן זוגי..

צומיש

New member
לא הבנת...

הוא לא היה שהאקס היה אלא עכשיו צץ אבל ידע שאני רוצה רק ידידות

תיראי..

ייתכן מאוד שאותו ידיד כן מפתח אלייך רגשות ופשוט לא רוצה להיפגע מהרגע שתידחי אותו. אבל עליו לקחת בחשבון שאת עוד במחשבות על האקס ולא כדאי לו לצאת איתך ברמה הרמנטית כי זה יהפוך אותו לריבאונד לא במתכוון וחבל. אם טוב לך ונעים לך בחברתו,תנסי לדבר איתו שיחה צפופה על זה שהוא נהדר בתור ידיד שלך וכמה חשוב לך שהקשר בניכם יישמר ככזה נכון לעכשיו. אם הוא מוכן לכך-הוא ייתן לך את כל הזמן שבעולם ומה שיהיה הלאה ימים יגידו.

הוא יודע שאת במצב פגיע

ורוצה ממך יותר מידידות ? לי נראה שהוא רוצה סקס ולא יותר . וואלה, מנצל את החולשה .. יפה.. אחלה ידיד
ולא, אין כזה דבר "ידיד"... רק ב3 מצבים: 1. לכל אחד יש בן/בת זוג 2. היה קטע בינהם, עברה תקופת צינון ארוכה וחזרו לקשר אחרי שהבינו שהם לא מתאימים בתור בני זוג 3. אחד מהם לסבית/הומו

abcd80

New member
יש דבר כזה ידידים

ולא, זה לא בכל שלושת המצבים שציינת. יש והיו לי ידידים חסרי בני זוג, סטרייטים ומעולם לא היה קטע איתם. ידידים - בהחלט יש חיה כזאת אם הרגשות הם אפלטוניים.

לא נתקלת בידידים שרוצים מעבר?

לא הרגשת מתח מיני עם אותם ידידים ? לא התאהבת בידידים שלך ? הדוגמה הכי טובה ל "ידידים" היא דביר
ידידים אהממ..
וזה שחושבים שהקשר אפלטוני לא אומר שהוא באמת כזה .. רק מקריאה בפורום, ניתן לראות כמה "ידידים" אוהבים יש..

ומנגד,

היו ויש לי הרבה ידידים שאיתם זה היה אפלטוני לגמרי. עם דביר, די מהר לי אישית היה ברור שיש יותר. נדמה לי שכך גם הוא הרגיש ופלירטוטים היו שנה+ לפני שבתכל'ס היינו ביחד. יש לי ידידים אחרים, שכבר שנים אנחנו בקשר בלי שום רמיזות, פלירטוטים, נסיונות וכדומה.

נ ט ע 9 1

New member
גם אני חושבת ש..

אין דבר כזה ידידות.. כל ידיד שהיה לי התברר כשמישהו שרצה אותי מעבר לזה... יש לי חברות שטוענות שפשוט לא נתיקלתי בידיד אמת. אבל אני עדיין חושבת, שהן פשוט עדין לא גילו שהוא רוצה אותן מעבר.. מתח מיני, זה ברור..(אולי בגלל המיני הקצר חחחחחחח) תכלס', אני יכולה לומר שמלא פעמים יכולים להחזיק את זה מלא זמן(אפילו שנים) ובסוף לומר לך שהם רוצים אותך.. יש מצב שיש ידידי אמת, אבל אני לא נוטה להאמין בזה גם הידידים הכי טובים שאומרים 'זאת אחותי הקטנה', אני חושבת שלא היו מתנגדים לאיזה 'גילוי עריות קטן' חחחחחחחחחח סתם סתם.. מילה מגעילה מחשבה עוד יותר מגעילה חחחח

extream

New member
נטע חשבת אולי שזה מהלך כפול ?

אולי גם את לא מובילה לזה נכון ותבדקי מה הגורם אני חושב שיש ידידם ונכון שיש חצית גבולות או אי התאמה לא עם כל אחד/אחת זה עובד

תגובה

ברור שיש הרבה מקרים שאנשים מוצאים ענין זה בזה ומפתחים קשר, בלי שיכות למינם. אנשים שונים רוצים דברים שונים. אם הוא רוצה חברות ולא ידידות, וזה מה שאת רוצה אתו, כדאי שתיצרי אתו את זה. אם הוא חשוב לך, נסי ליצור אתו קשר בלי הגדרה, פשוט שוחחי אתו והתקרבי אליו. מה ששניכם תרצו בסוף יקבע מה שיצא.

אהלן,חדשה כאן.. לדעתי

את האמת שפעם .. גרמו לי באמת להבין שאין דבר כזה ידידים .. ידידים עלק אבל אחרי שעברתי תקופה מסויימת הבנתי שזה לא כזה נכון .. יש ויש , לא בהכרח כולם אותו הדבר .. תגידו, רציתי להתייעץ ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .. רציתי לעשות משהו לחבר שלי .. אני מחפשת רעיון מקורי שלא עולה ממש הרבה את האמת שאין לי כיוון אפילו ..

למעלה