שאלה

• פותח הנושא K300
  • פורסם בתאריך

K300

New member
שאלה

אני סקייטר מתחיל כן אז רציתי לשאול אותכם משהו על איזה רצפה הייתם בהתחלה מנסים את האולי ? וגם עוד שאלה בהתחלה היים סתם נוסעים ואז ניסיתם דברים ? כי אני נוסע כולה איזה שבוע וחצי ואני כבר מנסה את כל השטיות האלה אני לא יודע מה נכון בכל מקרה תענו לי

orshani

New member
זה מה שתעשה....

תתחיל ליגלוש...ואז תשלב את האולי... אחרי זה תנסה לעשות אולי בקפיצה לצד...ואז תוכל לעשות סליידים

DBD

New member
איך שאני התחלתי.

תנסה קודם של דשא או משהוא שהסקט לא יזוז ואז תתאמן בנסיעה אחרי שתדע במקום.

K300

New member
מה שאתה אומר

ולא כדאי אחרי זה לנסות במקום על אספלט או משהו ? יותר קל לעשות אולי בנסיעה על אספלט מאשר במקום על אספלט כי גם אני הייתי עושה על שטיח ועכשיו שאני מנסה לעשות אולי במקום לא בנסיעה על אספלט זה פתאם הכל חלק וכאילו אין לי ביטחון אז לנסות ישר בנסיעה ?

C0D3

New member
כמה תשובות

קודם כל אל תתחיל בכלל הולי שבוע ראשון אתה רוכש בטחון ולומד ליעל את הסקט שלך שזה אומר שאתה נוסע יורד ירידות לוקח פניות וזה אחרי זה אתה מתחיל הולי במקום מבין את התנועה רואה שאתה כבר מתרומם מתחיל בנסיעה ומשם מתחילים התריגילים

K300

New member
זה לא הקטע תראה..

אני יודע לנסוע פחות או יותר אני יודע לעשות אולי אבל אני עושה אותו רק על שטיח ופתאום שאני מגיע לכביש אני לא מצליח כי זה חלק זה משגע אותי אני לא יכול להפסיק לחשוב על זה בא לי לשבור את הסקט שלי לחתיכות ולשים אותו בלנדר טוב נסחפתי קצת אבל הבנת פחות או יותר

sk8er

New member
בקשר לאוללי

תנסה אותו על אבן משתלבת (במדרכות)

C0D3

New member
גם לי הייתה בול אותה בעיה

אני פשוט אמרתי לעצמי תן מכה קפוץ קדימה לא חשבתי על התזוזה בכלל ואמרתי אם אני נופל מקסימום אני עומד על 5 סנטימטר אז WHAT THE HACK ? מבין ?

Ten Foot Pole

New member
מה השטויות האלה??????

שום שטיח דשא וכו´... אם הייתם מתחילים ישר בכביש לא הייתם צריכים לנסות גם על הכביש וזה אני וחבר שלי התחלנו ישר על הכביש כי אם אתה מפחד לא יוצא כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז לכו תקנו קורנפלקס של אלופים ואז תהיו כמוני.......

dargosh

New member
wow, כביש, אף פעם לא שמעתי על זה...

רציתי להגיד משהו לk300 אם אתה מפחד אז פשוט תחשוב שכלום לא יכול לקרות לך כשאתה נוסע על הכביש... מקסימום תיפול, יכאב לך קצת וזהו, כמעט ואין סיכוי שיקרה לך משהו. ולפי דעתי צריך לעשות כמו הfoot הזה או איך שלא קוראים לו - צריך להתחיל על משהו חלק ישר בהתחלה ואז אין ממה לפחד בהמשך.

fishi14

New member
אני לא יודעת איפה אתה חי- אבל בכביש

נוסעות מכוניות, אם הוא נופל, מכונית לא רואה אותו... ואין הרבה סיכוי לצאת מזה... אבל- הכל תלוי במיקום...

dargosh

New member
אז

אז שיסע בכביש שאין בו הרבה מכוניות או שיסע במדרכה, מה זה משנה?

fishi14

New member
הממ... מה זה משנה... בוא נראה

או שאתה נוסע במדרכה ואז זה חרא (בייחוד כשמתחילים) או שאתה נוסע בכביש ויש סיכוי שתדרס... אני היחידה ששמה לב להבדל?! לדעתי שיימצא איזה בי"ס או גן או משהו עם משטח חלק של מגרש כדורסל או משהו וזהו...

sk8er

New member
כן בואו נעשה סקר, מי נהנה להדרס?

אני לפעמים, תלוי מה דורס אותי...... ורוב הזמן אני לא נהנה להדרס

badphish

New member
זה רק אני או שגם איפה שאתם גרים

מגרשי כדורגל עשויים מדשא?

למעלה