שאלה

Ray light

New member
שאלה

רציתי לדעת האים דאגה קשורה באהבה, האים יכל להיות מצב שאדם ידאג למשהו מבלי שתהיה אהבה? האים יכל להיות דאגה לקבצן ברחוב מבלי שתהיה אהבה, אם חייבת להיות אהבה איך באה לידי ביטוי אהבת אדם קרוב על פני אדם זר.

אהבה= דאגה

הדאגה לחסרי כל היא "ואהבת לרעך כמוך" אהבה שאינה תלויה בדבר והיא מקסימה...תמשיכי כך האהבה שלך היא בתוך הדאגה........ עזר כנגדו

המונשרי

New member
שאלה טובה

כשבן אדם דואג למישהו זה תמיד מאהבה.[ אני לא מדברת על אנטרסים של טובות הנאה שיבואו כאות הוקרה בעיקבות הפגנת הדאגה - אלא לדאגה אמיתית שאינה כרוכה בדבר]. דאגה לקבצן זה לא מאהבה זה מרחמים.===> וזה ההבדל.

ע ו פ ר ה

New member
דאגה זה סוג של פחד

שקשור בעבר ונמצא בעתיד. הדאגה נובעת מפחדים שלנו מהעבר שאנחנו משליכים לעתיד - מה יהיה? איך יהיה? הדאגה הינה רגש שמחליש אותנו ומחליש את הצד לו אנחנו דואגים. כשאני מרגישה רצון לדאוג למישהו אני מכניסה אותו לתוך כדור של אור שיגן עליו. בכך אני מחזקת אותו אנרגטית ואת עצמי גם וזאת על שום שכשאתה דואג למישהו אתה בעצם חסר אונים. המישהו הזה פועל לפי הבנתו ולא תמיד אנחנו מסכימים עם דרכו, מה שעושה אותנו דואגים וחסרי אונים. ברגע שאני שולחת אנרגיה לאותו אדם, זו הפעולה היחידה שאותה אני יכולה לעשות ברגע זה וזה מחזק אותי. ובאשר לרחמים, אני ממליצה להחליף אותם בחמלה. במקום להזדהות עם האדם שעליו מרחמים, להיות אמפטים. לא לתת את עצמנו אלא מעצמנו. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה