מאיפה צמחה הסטיגמה הזאת שכל ההומואים כוסונים, וכל הלסביות מכוערות ? נ.ב אל תיהיו כבדים, אם פגעתי במישהו אני באמת מצטער זאת לא הכוונה, אני יודע שזה בולשיט
תראה בעקרון זה הכל בולשיט, יש הומואים כוסונים ויש הומואים מכוערים, יש לסביות כוסיות ויש לסביות מכוערות. כמו בעולם הסטרייטי (בערך...למרות שלדעתי בעולם הגאה כולם יפים יותר מהסטרייטים ). כנראה העניין נובע מכל מיני שטויות שאומרים, לדוגמא שהמון בחורים כוסונים מתגלים כהומואים וכו´. כמו שיש את הסטיגמה שכל ההומואים מתנהגים והולכים כמו בנות. וזה גם לא נכון.
זהו סטריאוטיפ...נורא פשוט. בני אדם מקבלים כל יום אלפי גירויים למוח...וכדי לנסות ולהתמודד איתם בקלות יותר אנחנו נוהגים לקטלג דברים....כמו בלונדיניות-טפשות. הומואים- כוסונים, לסביות-בוצ´ות...רומנים-גנבים וכאלו..... הקטע של סטריאוטיפים חיובי במובן של הוא חוסך לנו זמן...רואים אדם וישר מקטלגים. אבל הוא כמובן קטע נוראי כי הוא מתבסס בעיקר על דברים שליליים והוא הכללה...והכללות מטבען הן בדרך כלל טפשיות ושגויות. אגב אני לא רואה למה מישהו צריך להפגע מהשאלה...שאלה טובה מאוד...והתשובה לצערי קלה...קל לנו להשתמש בסטריאוטיפים ולכן אנחנו משתמשים בהם... שרימפיניון