שאלה...

ronii5

New member
שאלה...

היום היה לי טסט..נראה לי היו לי כמה טעויות : 1.הייתי בנתיב השמאלי ורציתי לעבור לשמאלי והיו 3 נתיבים אז עברתי אחד ואז באתי לעבור עוד אחד והיה משאית אז חיכיתי כדי שאני אעבור אחריה..ואז הוא אמר לי תעקפי אותו אני רוצה לדעת שאת יודעת לעקוף... 2.היה פעם אחת שהוא אמר לי לסוע קצת יותר מהר 3.בחניה בהתחלה סובבתי את ההגה לכיוון השני אבל ישר תיקנתי את זה והוא אמר לי אחרי זה שמת לב בהתחלה לאן סובבת?אז אמרתי כןכן אבל תיקנתי אז הוא אמר כן אני יודע בגלל זה לא התערבתי לך.. ועשיתי את החחניה טוב... באתר וגם בטלפון אין תוצאות המורה שלי אמרה לי שאו שיהיה היום עד 4 או מחר בבוקר.. למה זה לא מתעדכן אבל?... מה נראה לכם אבל זה טעויות רציניות?:S

גילוס

New member
תגובה

התכוונת כנראה שהיית בהתחלה בימני. אני לא מבין למה זה טעות במה שתיארת בהתחלה? לא הבנתי אם הקפת את המשאית או לא?. חוץ מזה נראה לי סבבה אבל אף פעם אי אפשר לדעת ב-100 אחוז כל טסטר והדרישות שלו יש מחמירים ויש פיירים ויש חאפרים.. דרך אגב איזה טסט זה?

גילוס

New member
ולמה בעצם רצית לעבור לשמאלי אם היית

בימני הוא ביקש ממך לפנות שמאלה או משו??

ronii5

New member
תשובה..

תקשיב הייתי בנתיב השמאלי והיו 3 ורציתי לעבור להכי ימיני...אז עברתי לאמצעי ואז באתי לעבור עוד אחד והעדפתי לעבור אחרי המשאית והוא אמר לי תסעי פה יותר מהר מהמשאית שתוכלי לעקוף אותה אז אמרתי לו שהתכוונתי לעבור אחריה אז הוא אמר תעקפי אני רוצה לדעת שאת יודעת לעקוף... ונראה לי עקפתי אותה ... וזה טסט 2... ודווקא הוא היה בסדר כזה אבל בכל זאת הוא אמר לי פעם אחת לעקוף ופעם אחת לסוע יותר מהר ככה שאין לי מושג..

גילוס

New member
עכשיו הבנתי

קודם כל עשית בשכל שרצית לעבור להכי ימיני. דבר שני גם אני הייתי עושה כמוך עובר אחרי המשאית כי חבל להילחם ולעשות שטויות לדעתי זה הכי נכון ככה גם למדתי העקיפה זה דרישה שלו את בעצמך אמרת שהוא אמר "אני רוצה לראות שאת יודעת לעקוף" אז סבבה הוא רצה ואם הוא לא העיר לך אז סימן שג עקפת בסדר.. ושאלה בקשר לזה שהוא אמר לנסוע יותר מהר? הכביש היה בעיר ז"א של 50? או שמדובר בכביש של 70/60?

ronii5

New member
אמ

זה היה כביש עירוני של 50 וגם הכביש היה רטוב וירד הרבה גשם אבל בסדר אחרי זה נהגתי סביר הוא לא העיר לי על זה שוב אבל אי אפשר לדעת אצלם

ronii5

New member
הקטע הוא

שאין לי מושג מה לחשוב נגיד אולי את ההערות שלו הוא מעיר נגיד אומר לי אני רוצה שתעקפי והוא יכול להכשיל על זה שלא עקפתי זה שהוא אמר לי ואח"כ עשיתי זה משהו אחר אין אי אפשר לדעת צריך לחכות למחר בבוקר יוא חח אין לי מושג מצד אחד הוא לא בלם או נגע בהגה מצד שני הוא העיר מה שאמרתי קודם אז אי אפשר לדעת

spikes1

New member
אם אלה כל הטעויות שלך

בהנחה שעקפת את המשאית בהתחלה אחרי שהוא אמר לך לדעתי עברת אין פה שום טעות קריטית שמסכנת אותך או אחרים וממש נדיר שמישהו מכשיל על דברים קטנים כאלה

buda11

New member
יש סיכוי טוב

התפקיד של טסטר זה לראות שיש לך שליטה ברכב וכדי למנוע תאונה, ברגע שטסטר לא מתערב זה אומר שיש סיכוי טוב,וגם אם הוא מעיר אז זה לא אומר להכשיל!

ronii5

New member
עברתיייי

המורה שלי התקשר אלי ב-9 בבוקרררר יוא איזה כייףףף

גילוס

New member
מזל טוב!!

הייתה לי תחושה שתעברי כי לא היו טעויות קריטיות אבל לא רציתי סתם לומר כי אי אפשר לדעת עם הטסטרים האלה..

למעלה