שאלה

76sixers

New member
שאלה

מישו' פה קרא את "קווידיץ' ברא הדורות" או את :חיות הפלא והיכן למצוא אותן" כי אני רוצה לנסות לקרוא אחד מהם, וזה ממש זול יחסית (40 שקל). יש למישו' ביקורת על הספרים הללו?

Gummy Bears

New member
קראתי את "חיות הפלא והיכן למצוא

אותן", וזה ספר נחמד מאוד
אי אפשר להגיד שיש בו משהו מדהים ביופיו, גם אין בו עלילה, והאמת שכל הקסם זה החיות עצמן, כי הספר בנוי בצורה של אינציקלופדיה, מה שעשוי להיות מעט משעמם. אהבתי את ההערות של הארי בקצוות.D: אני ממליצה לך לקנות בכל מקרה, כי זה הכל תרומות ל"קומיק רליף".

Koki Girl1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ../images/Emo9.gif זה ספר חמוד

לפעמים הוא היה משעמם קצת אבל עדיין מגניב והערות הכי מגניבות

אני קראתי את

קווידיץ' בראי הדורות, כמעט עד הסוף, והתרשמתי לטובה. ספר נחמד, שעוסק בהיסטוריית הקווידיץ' מטרום המצאתו, עד היום. ( אגב, הסיבה שקראתי כמעט עד הסוף ולא עד הסוף, זה לא בגלל שחלילה לא אהבתי, אלא פשוט שכחתי אותו אצל אחותי בביתה שבמעלה אדומים
)

black robe

New member
../images/Emo63.gif

ובכן, קראתי את שניהם, והם מאוד מעניינים. ויש עוד ספר אחד:"העולמות הקסומים של הארי פוטר" שכתב דיויד קולברט, זה מין אוסף של מיתוסים שרולינג הושראה מהם וכל מיני עובדות מעניינות על סדרת הספרים (זה נכתב לפני צאת החמישי, אז אם יש קצת פיקשושים, זה לא בגלל שהסופר דפוק
) ספר מאוד מעניין. אני ממליצה לכם לקרוא אותו.

n u k e y

New member
קראתי רק חיות הפלא../images/Emo110.gif

זה ספר נחמד אבל אני לא בטוחה ששווה לך להוציא עליו 40 שקל כי זה לא משהו שבד"כ קוראים שוב. כדאי לך לנסות להשאיל ממישהו או לראות אם יש בספריה קודם.

למעלה