שאלה

מצב
הנושא נעול.
שאלה

שאלה
מספט' אני עובדת במקום עבודה פרטי. אני נמצאת כרגע בהריון (סוף חודש שביעי) במהלך השבועיים האחרונים אני נמצאת במנוחה בבית, באישור רופא. שאלתי- האם המעסיק מחוייב לשלם לי את ימי המחלה האלה?

מקפיצה..

שאלה
מספט' אני עובדת במקום עבודה פרטי. אני נמצאת כרגע בהריון (סוף חודש שביעי) במהלך השבועיים האחרונים אני נמצאת במנוחה בבית, באישור רופא. שאלתי- האם המעסיק מחוייב לשלם לי את ימי המחלה האלה?
מקפיצה..
אולי מישהו בכל זאת יכול לעזור?

שיר ורד

New member
מה כתוב שאיושר הרפואי?

שאלה
מה כתוב שאיושר הרפואי?

לא כתבת את החלק החשוב

כתוך כך:
אישור מחלה הפרטים שלי סובל מ מומלץ על מנוחה מתאריך..... עד תאריך סה"כ ימי מחלה.. המטופל היה מאושפז ב.. מתאריך... עד תאריך... סה"כ.... ואז חתימה וחותמת של הרופא
לא כתבת את החלק החשוב
סובל ממה?? לפי זה תהיה התשובה... תות

שיר ורד

New member
בעיה

אה.. אופס לא ידעתי
יש שני אישורי מחלה : האחד סובלת מצירים מוקדמים(אישור על 10 ימים והשני כאבי בטןאישור על עוד 3 ימים
בעיה
כאב בטן - מחלה רגילה - עליה משלם המעביד בהתאם לחוק דמי מחלה. צירים מוקדמים -נחשב בדרך כלל לשמירת הריון והמעביד לא משלם על כך. במקרה של שמירת הריון רציפה של 30 יום לפחות משלם הביטוח הלאומי.

האמת.. שרק מחר אני חוזרת לעבודה

בעיה
כאב בטן - מחלה רגילה - עליה משלם המעביד בהתאם לחוק דמי מחלה. צירים מוקדמים -נחשב בדרך כלל לשמירת הריון והמעביד לא משלם על כך. במקרה של שמירת הריון רציפה של 30 יום לפחות משלם הביטוח הלאומי.
ייתכן והמעסיק ישלם אבל במידה ולא.. מה עליי לעשות? זה כל כך מרגיז שלא יודעים את הפרטים הקטנים הללו.

שיר ורד

New member
לנסות לבקש מהרופא אישור

ייתכן והמעסיק ישלם אבל במידה ולא.. מה עליי לעשות? זה כל כך מרגיז שלא יודעים את הפרטים הקטנים הללו.
לנסות לבקש מהרופא אישור
אחר עם סיבת מחלה שלא תחשב כשמירת הריון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה