שאלה

M a d D o g 2

New member
שאלה

אני בטוח ששאלו את השאלה הזו הרבה פעמים אבל יש לי רשיון כבר שנה וחצי אולי טיפה יותר יש עדיין את החוק הזה של שני נוסעיםאו שמתי שלא חידשו אותו הוא כבר לא חל עלי

M a d D o g 2

New member
לא עד סוף נהג חדש????

מי המ***ק שהמציא את החוק הזה יום אחד קם בבוקר אמר לעצמו מממ איך אני ידפוק את הנוער היום אה נעשה 2 נוסעים במקום 4... איזה חשיבה דפוקה זה מבוסס על זה שעם יש תאונה אז רק 3 נפגעים במקום 5 .... אבל מה שהוא טעו זה עם יש רק 3 נוסעים במכונית אז יותר אנשים נוסעים כלומר יותר סיכוי לתאונה ... איזה אנשים מפגרים יושבים וחשבים על חוקים יותר מפגרים ... רק בישראל

dutchy16

New member
זה לא נכון..

החוק חל עליך כל עוד אתה נהג חדש.. זתומרת ברגע שנגמר לך הנהג חדש אתה חופשי להסיע עד מספר החגורות ברכב.. אם אתה מעל גיל 21 אתה יכול להסיע גם מבלי להתחשב בנהג החדש.

spikes1

New member
../images/Emo45.gif

בשביל הגבלת נוסעים צריך להיות נהג חדש + מתחת ל21 אם אחד התנאים לא נמצא אין הגבלה כמה שטחנו את הנושא הזה כבר

ronzen

New member
אז אם אני סימתי

אז אם אני סימתי נהג חדש ואני בן 18 מותר לי להסיע אוטו מלא לפי החגורות?????.. לא נראה לי!!! צריך להיות גם לא נהג חדש וגם מעל גיל 21

dutchy16

New member
איך בידיוק סיימת נהג חדש אם אתה

בן 18? אני לא מבין את ההיגיון.. אפשר להוציא רישיון 02 רק מגיל 17.. נהג חדש זה שנתיים אבל שיהיה.. אם סיימת נהג חדש - מותר לך, מבלי להתחשב במגבלה של המעל 21 שמבטלת את מגבלת הנהג חדש.

למעלה