שאלה

ניקניק

New member
שאלה

אחרי כל החודשים עם האיקק´ המגעיל היינו משוכנעים שהיום אני מקבלת זריקת כוריגון והזרעה. אבל לאור התוצאות של האולטראסאונד זה לא בטוח, ואני צריכה לחכות לטלפון. זה מה משגע אותי, כי בעלי מחר בכלל לא יהיה פנוי, ורק חסר לי שיגידו לי שזה מחר. מה אעשה? ומישהי יכולה להסביר לי את התוצאות שאומרות ככה: שחלה שמאלית: 12, 13, 15, 16 הימנית הולכת ככה: Small, 28 והערה: בשחלה הימנית מבנה ציסטי צלול בקוטר 28. מה זה??? תודה מראש למי שיודעת ותענה

אולה *

New member
אז ככה:

הזקיקים שלך עוד לא מוכנים להזרעה. יקח להם עוד יומיים-שלושה. יש לך ציסטה אחת (28 מ"מ). הזקיקים גדלים 1.5-2 מ"מ ביום והזרעה מתבצעת כאשר המובילים 20 מ"מ ויותר. בהצלחה, אולה

סיגל 01

New member
הזקיק בצד ימין הוא ציסטה

אם זה כל מה שיש לך בשחלה הימנית, אז היא מכילה ציסטה בלבד ואין שם זקיקים. באופן עקרוני ,תדעי, שזקיק מעל 22 (שלא בייץ) מ"מ הופך להיות ציסטה. בהצלחה בהזרעה.

ניקניק

New member
מה עושים???

האחות התקשרה שצריך לבוא מחר לבדיקות חוזרות. אני לא יודעת מה לעשות, כי מחר בעלי בכלל לא יוכל לקפוץ לנהל רומנצ´יק עם הכוסית אפילו עם ירצה מאוד - הוא יוצא מוקדקם בבוקר ויחזור רק אחרי חצות, ומה אעשה אם אחרי הבדיקות יגידו לי שצריך הזרעה??? יהיה נורא אם אלך יום חמישי? אני לא מצליחה להתקשר לרופא. עצות דחוף בבקשה!

באאבו

New member
לא נראה לי שזה מהרגע להרגע

ניקניק, בדיקות חוזרות זה אומר שרוצים לראות מה מצב הזקיקים. גם אם, נניח, יראו שמחר מצב הזקיקים הוא כזה שמאפשר הזרעה - אז בטח יתנו לך זריקת כוריגון (שאמורה לגרום לזקיקים לבייץ), ואז לאחר כמה שעות (18 עד 32 נדמה לי) יהיה ביוץ. זה לא מהרגע להרגע.. זה לא שמוציאים אותך מחדר הבדיקות ומריצים אותך לחדר שבו עושים את ההזרעה.. כך שנראה לי שהזרעה תהיה רק בעוד יומיים. אם תהיה. בהצלחה, באאבו

ניקניק

New member
../images/Emo5.gif

היום הלכתי לבדיקה החוזרת. הזקיקים בצד שמאל נשארו אותו דבר, הציסטה בצד ימין קצת גדלה - והאחות אומרת שאין הזרעה. אני צריכה לחזור אליה למחרת בבוקר להסברים על הציסטה אבל אני בלחץ - מה זה בדיוק, כי לא מצאתי פה בחיפוש הרבה הסברים על זה. זה משהו נורא? צריך להוריד את זה בניתוח או מה? בבקשה...

באאבו

New member
ניקינק...

היי, מצטערת שהחודש ההזרעה אבודה... לגבי הציסטה: אל תחששי, זה שום דבר, למרות שזה באמת נשמע מפחיד.. ציסטה מהסוג הזה זה זקיק שגדל וגדל וגדל, ולא בייץ. זה הכל. זה לא מסוכן, (אלא אם כן יש הרבה כאלה).. בזמנו, כשלקחתי איקקלומין היו לי ציסטות (3-4), שאחדות מהן הגיעו לכ- 107 מ"מ ועוד חברות קטנות שלה בגדלים של 80 מ"מ, 72 מ"מ... לא קרה לי כלום חוץ מקצת כאבי בטן. בדרך כלל הן יוצאות עם המחזור, או במחזור הבא.. הכי חשוב שתשתי הרבה! בהצלחה, באאבו

קט קט

New member
לניקניק - לגבי הציסטה...

היי רציתי רק לומר, שלי היתה ציסטה אחת בגודל 38 מ"מ, שהוגדרה כ"ציסטה", אבל בסופו של דבר בייצה! זה גם קורה עם האיקקלומין. זה קרה לי פעמיים, בפעם השניה עם "ציסטה" בגודל 26 מ"מ. אז זה עוד לא אומר. קט

למעלה