שאלה

sk8 stiil gr8

New member
שאלה

אני גופי ואני א מול הרילל אבל יותר בצד הסמלי שלו ואני מבאי פ"ס ליפסלי זה נחשבב ליפסליד ?

hazil sk8er

New member
תפסיק לרשום כמו מפגר זה אחד.

תעצור תסתכל מה רשמת תתקן טעויות ואז תפרסם ראבאק...וזה נקרא בקסייד ליפסלייד אם באמת הבנתי למה התכוונת

hazil sk8er

New member
אפילו עם כל הרצון בעולם

עדיין לא הצלחתי להבין מה רצית =\ בטח זה בורדסלייד באמת...

lololoh

New member
חחחח זה בורד סלייד אם הבנתי נכון

ליפ סלייד זה שאתה בא בצורה כזאת שאתה צריך לעבור את הרייל באולי...אתה יכול לעשות הקבלה לנוז סלייד וטייל סלייד בזמן שטייל סלייד זה ליפ סלייד

P Rod

New member
לא

זה בורדסלייד תבוא כמו שצריך מצד ימין של הרייל

sk8 stiil gr8

New member
כתבתי את זה מהר מה לעשות

אני יסביר שוב נכון יש בורד סליד על רייל ובאים מיצעד שמול לימין אז אני בא מימיןן לשמול ומבאי כמו טיל סליד רק עם הבורד אבל העינין שאני מבאי את זה ישר מול הרייל ולא בטוח שזבה נחשב פ'ס ליפסליד או בורד סליד אני גופי עם זה יעזור יותר להבין

Nollie69Flip

New member
כן, זה פרונטסייד ליפסלייד...;

סתכל...אני אנסה להסביר לך מה שאני יודע, או לפחות מה שהבנתי ממה שאחרים אמרו לי... כשאתה בא מצד ימין של הרייל ומביא בקסייד 90 ועובד עם הנוז מעל הרייל, זה בקסייד בורד. וכשאתה בא מצד ימין של הרייל ומביא פרונטסייד 90 ועובד עם הטייל מעל הרייל, זה פרונטסייד ליפסלייד. כשאתה בא מצד שמאל של הרייל ומביא פרונטסייד 90 ועובר עם הנוז מעל הרייל, זה בורדסלייד[אפשר להגיד גם פרונטסייד בורד]. וכשאתה בא מצד שמאל של הרייל ומביא בקסייד 90 ועובר עם הטייל מעל הרייל, זה בקסייד ליפסלייד. כל זה מדבר על מי שנוסע גופי, רגל ימין בנוז. אם אני טועה אז תקנו אותי, אם לא אז שיכנס למאמרים

P Rod

New member
טמבל

פרונטסייד בורד זה כשאתה עם הגב לכיוון שאתה מחליק יעני הפוך ממה שאמרת וכבר אמרתי לו שזה לא ליפסלייד מה שהוא עושה זה רמאות כזה זה נחשב בורדסלייד

Nollie69Flip

New member
חחחכשאתה עם הגב לכיוון שאתה מחליק

זה לא פרונטסייד ליפ? ושמע, אני לא מי-יודע-מה הבנתי את הקטע של הליפ-בורדים הזה בעצמי, אז אמרתי שתתקנו אותי אם אני טועה...

P Rod

New member
אתה לא מבין בכלל אה?

בוא אני אסביר לך אחת ולתמיד לכל גריינד וסלייד יש פרונטסייד ובקסייד נכון? הכוונה היא לא אם אתה עם הפנים או עם הגב לכיוון שאתה מחליק אלא אם אתה עם הפנים או הגב לרייל/קארב/דודה שך' יענו תבא מהצד של הבקסייד גריינד אז בורדסלייד יהיה בקסייד בורד,ליפסלייד יהיה בקסייד ליפ ,פיבל יהיה בקסייד פיבל ,קרוק יהיה בקסייד קרוק סבבה הבנת? ועוד משהו לא אומרים בקסייד בורדסלייד, בקסייד קרוקד וזה אומרים תצד שבאת יעני בטריק היותר קשה מהשניים למשל פרונטסייד קרוק וקרוק רגיל בקסייד סמית' וסמית' רגיל פרונטסייד פיבל ופיבל רגיל אם עדיין לא הבנת אז זדיין לא מאמין שרשמתי כלכך הרבה

sk8 stiil gr8

New member
בקיצר אני יעלה סירטון תישהו ותגידו

לי מה זה חבר שלי שרא את זה אומר שזה ליפסליד

למעלה