שאלה

שאלה

האם במשרד הקסמים יש בוא רק קוסמים של אנגליה? יש עוד מדינות עם משרד קסמים? בספרים מתארים הרבה את החוקים בנוגע לקסם אבל יש עוד חוקים? הכוחות של וולדי תוקפים את כול העולם? יש לוולדי תומחים בכול ארץ? יש אפשרות שבמדינות אחרות יש עוד אנשים כמו וולדי?

יש משרד קסמים גם למדינות אחרות.

בספר הרביעי אנחנו פוגשים את שר הקסמים הבולגרי (מוסטפה משהו), שנוכח כאורח באליפות הקווידיץ' במשחק בין אירלנד לבולגריה.

לא בהכרח.

יש להניח שהוא משליט אימה בכל קהילת הקוסמים. בספר החמישי, אאל"ט, מוזכר שהוא הרג משפחת גובלינים ב...המ, אזור כלשהו שהוא לא בריטניה.

ToryMaster

New member
לאו דווקא

אני חושבת שהוא מתחיל מאנגליה כי זה קרוב לבית, ורוצה להתפשט משם הלאה. all the great dictators did it.

אממ

יש משרד קמסים לכל מדינה בנפרד. סביר להניח שיש עוד חוקים שלא יצא לנו לראות במהלך הספרים, כל מיני חוקים בנושאים שונים (טיפול בחיות פלא, ספורט, קטינות, השגת גבול, זכויות יוצרים- כמו בכל חוקה קיימת) וולדמורט מנסה להשתלט על כל העולם אבל כרגע נראה שהוא פועל רק בבריטניה. אם כי בספר הרביעי ראו ששמעו עליו גם במדינות אחרות- ראו את שר הקסמים מזהה את הארי פוטר בהתלהבות.

אנה92

New member
אממ מנסה לענות

האם במשרד הקסמים יש בוא רק קוסמים של אנגליה? נידמה לי שכן כי לכל מדינה יש משרד קסמים משלה יש עוד מדינות עם משרד קסמים? יאפ בספרים מתארים הרבה את החוקים בנוגע לקסם אבל יש עוד חוקים?- הכוחות של וולדי תוקפים את כול העולם? אני חושבת שכן יש לוולדי תומחים בכול ארץ? כן כי יש את קרקוף או איך שלא קוראים לו יש אפשרות שבמדינות אחרות יש עוד אנשים כמו וולדי? לעע לא ניראה

Gummy Bears

New member
בדיוק שאלתי את זה ../images/Emo13.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=91045120

למעלה