שאלה

שאלה

דמיינו לעצמכם שאתם נמצאים במקום שיש בו המון שבילים. הנוף בכולם דומה אבל רק בשביל אחד יש עקבות. באיזה שביל תבחרו ללכת?

adam33

New member
טוב אז

הרי ברור שאבחר היכן שהיו עקבות ולא משום שמישהו כבר עבר שם אלא משום שהמקום שומם ושם מין הסתם אמצא בן אדם( בתקוה שיהיה כזה..
יתרה מזאת אבחן גם האם העקבות הם של הליכה או חזרה כי זה גם חשוב...

קודם כל, אהבתי את התשובה ../images/Emo13.gif

אך בכל זאת, מה אם אותו אדם או אותם אנשים שהלכו באותו שביל, לא חזרו כי אי אפשר היה לחזור משם? אתה לא יכול לדעת אם השביל הזה מוביל למקום שאין ממנו דרך חזרה. ומי אמר שהדרך של אותו אדם היא הדרך שלך? אולי הוא הגיע למקום שהוא באמת רוצה ואוהב אבל לא בהכרח תתאים לך? מה אם אתה מפסיד את הדרך שלך בזה שאתה בוחר את השביל עם העקבות?

adam33

New member
ולכן...

אמרתי שאם הוא עם עקבות של חזרה אזיי אלך בדרך זו כי הוא חזר מהיכן שהוא אבל אם אראה עקבות של הליכה וחזרה לא אלך בדרך זו כי הוא הלך וחזר כפי שציינת אה שכחתי יכול להיות שזו היא אז גם בלשון נקבה..

טרהלהלה

New member
הכל תלוי...

תלוי במצב הרוח... ולמה אני במקום הזה... לפעמים רוצים להיות לבד ואז בוחרים בשביל הרחוק ביותר משביל העקבות... לפעמים רוצים מישהו איתנו ... לפעמים מסתקרנים... ואז הולכים בעקבות העקבות...

adam33

New member
חשבתי על משהו.....

אוליי העקבות הינן של האיש שהלך מסביב לעצמו ואז יש עקבות של יציאה אבל הוא עוד יחזור אלינו.. שנחכה במקום עד שיחזור?

טרהלהלה

New member
לא...

לא להיות פסיבים ישר בתחילתו של השבוע... יאללה להתחיל לצעוד...

adam33

New member
אין לי בעיה לצעוד אבל..

זה הרבה ללכת רק שניה את בטוחה שהרצפה לא עקומה? טוב אחרי האוכל.. רק שניה מישהו יכול לצעוד במקומי? משלמים לי על זה? אבל אם זה לעזור למישהוא שמחכה לעזרה ממני אז אני רץ ורץ ולא משנה וגם אם זה ללכת בכל השבילים...

טרהלהלה

New member
חוץ מזה..

עכשיו העונה הכיי טובה להליכה.. לא חם מדי לא קר מדי פשוט כייף ולא משנה מה הסיבה

adam33

New member
שאלה

יש נחל בסביבה? יש שביל עם נוף? יש בסוף חניה לאוכל? אם ענית על התשובה כן כן כן אז.. מי בא?

deep ocean

New member
אני אבחר בשביל לפי תחושת הבטן

לא רלוונטי אם יש עקבות או אין עקבות עבורי

שם ים

New member
אני בהתחלה אשב לנוח מהדרך..

אח"כ איפה שתיהיה השמש לשם אפנה... בעצם תוי באיזה שעה.. לא ברור. אבחר וזהו., ובקשר לעיקבות, קודם אבדוק שזה לא עיקבות של אריה. חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה