שאלה

mlmlm

New member
שאלה

מישהו יכול להבהיר לי את עניין הפניות מחד-סטרי לדו- סטרי ולהפך? קצת התבלבלתי עם זה.. תודה ושבת שלום :)

nogag7

New member
../images/Emo140.gif הנה, השקעתי בך וכתבתי את >>>

זה בוורד כדי שתראה את הכניסה ויציאה אחד מול השני, לי זה עזר להבין כשלמדתי לתיאוריה.. עכשיו את צריכה רק לחבר בראש את הכניסה ליציאה..
(חח סתם) אם את כרגע בכביש חד סטרי ואת מתבקשת לפנות שמאלה- את נצמדת ככל האפשר לשמאל הכביש ואז מסתכלת על הכניסה של הכביש אליו את פונה.. אם יש תמרור של חד-סטרי: פונה לשמאל הכביש אם אין תמרור של חד-סטרי: בודקת כמה נתיבים וכאלה.. ופונה לפי מה שכתוב בתמונה. בהצלחה

תזכרי תמיד ש

כשאת פונה שמאלה לכביש דו סיטרי, אם תיכנסי בצד שמאל ובדיוק תבוא מכונית מאותו כיוון, תתקעי בה. בגלל זה את צריכה להיכנס בימין. כשאת פונה שמאלה לכביש חד סיטרי לעומת זאת, זה לא יקרה, ובגלל זה אפשר להיכנס בשמאל. [תציירי לעצמך את המצבים האלה ותראי למה אני מתכוונת] בהצלחה

jazzistco

New member
לא מספיק! חשוב להבהיר

שלפני שעשים פניה (בייחוד לפני פניות שמאלה): א. חייבים לוודא קודם אם יש תמרור שמורה על כביש חד או דו לפני שנכנסים ובהתאם לכך להתייחס לכללים. ב. אם אין תמרור שמורה אם הכביש הוא חד או דו, מתייחסים אליו ככביש דו-סטרי ונוהגים עפ"י הכללים של כניסה לכביש דו-סטרי. הדברים האלה הם לא בהכרח לתיאוריה, יותר לשעורים המעשיים...

למעלה