שאלה

oferun

New member
שאלה

יש מישהו שכל הזמן מנסה להיכנס למחשב שלי. הורדתי תוכנה בשם NETSNOOPER אשר אמורה לסרוק אותו. אבל לא מוצאת כלום מישהו מכיר או יכול להסביר לי איך להפעיל אותה

cool2

New member
בבקשה..........

איפה הורדת NETSNOOPER אני חייב ת´תוכנה דחוף!!!!!!!!!!!!! ולשאלה שלך נטסנופר זו תוכנה שמגלה מחשבים שיש להם טרויאן של נטבס במחשב (פורט 12345 פתוח). תגיד לי איפה הורדת ת´תוכנה. אני חייב.

kixl0r

New member
פורטים שיתופים לפריצה

ובכן.. דבר ראשון.. נטסנופר סורקת פורטים שמקושבים למחשב שלך.. זה דבר אחד דבר שני פורט 12345 זה של נטבאס.. ועוד משהו .. אתה לא צריך את התוכנה הזאת. פשוט תעשה כך : start-->run ואם יש לך ווינדוס בעברית תרשום : התחל-->הפעל משהו כזה.. ותרשום Netstat -an עכשיו אתה תראה רשימה של כל האנשים שמחוברים למחשב שלך כל השרתים הפורטים וכו´... אם אתה רואה פורט חשוב.. משהו כמו 12345 אז מישהו כרגע פורץ לך... ואם הרשימה לא עובדת כל כך תיכנס ל : start-->run תרשום : command עכשיו תרשום : netstat -an ותמשיך כרגיל..

kixl0r

New member
ממש לא

זה ממש לא אותו הדבר.. מה שאני אמרתי מראה לך גם אתה ההוסט..

תומר 007

New member
ניסיתי לעשות Netstat -an ו..

הופיע לי חלון דוס כזה והוא נעלם תוך ממש שניה ולא יכולתי לראות מה רשום שם... למה זה כך? איך אני יכול לתקן את זה? בתודה מראש תומר

Black Snake

New member
פקודה

הכי יעיל netstat -an |find "UDP". מראה את ההוסט + פורטים פתוחים.

cool2

New member
NETSTAT

לתומר 007 על תיכנס לשם דרך C-->WINDOWS תיכנס רגיל דרך התחל-->תוכניות-->MS-DOS ושם תירשום NETSTAT -A או NETSTAT -AN ועוד משהו NETSTAT -A הוא כותב פורטים פתוחים ובצד השני המחשב שמחובר לפורט הזה.

תומר 007

New member
תודה, אבל אין לי בהתחל תוכניות dos

או ms dos (יש לי וינדוס XP) אבל לא נורא כבר הסתדרתי.. תודה בכל זאת...:)

kixl0r

New member
i allready said so

נו אמרתי לך מה לעשות אם זה לא עובד.. טוב אם יש לך אקס פי תעשי ככה : start-->run תרשמי command שם תרשמי : netstat -an זהו..

תומר 007

New member
לא נורא אחי...

אבל רציתי להגיד לך שאני הורדתי מהאתר שלך את הגיליונות וקראתי את המאמרים .. אחלה מאמרים תמשיך כך...

uzi2

Active member
ב- WinXP

הפקודה שפותחת חלון DOS, היא "cmd" ולא "command".

תעיפו מבט על זה---------->

נראה לי שיותר מידיי אנשים מקושרים למחשב שלי
(או שלא??)

kixl0r

New member
פורטים וחיבורים

אם אתה באמת דואג תוכל להסיר את הדאגה ע"י שני דברים 1. תוריד פייר וואל.. 2. הממ אתה כל כך דואג? ,תרשום את כל החיבורים כאן..

למעלה