שאלה

שאלה

אחרי האירוח המוצלח של נעמי בפורום האם יש מישהו שאתם רוצים לארח כאן??

DRYICE

New member
כל אחד מהחכים של מרצ

(בהנחה שלא קוראים לו יוסי) ובפרט: אילן גלאון, אבו וילן, ומוסי רז. הם החברה שיש להם יחסית יותר מה לאמר ויש על מה לדבר עימם. DRYICE

לא חברי כנסת

מישהו שמזוהה עם השמאל למשל: אורי אבנרי עמוס עוז וכו.. וחוץ מזה אפשר תמיד את המלך הגדול מכולם אביב גפן גלי

די כבר עם אביב גפן!!

אבי הפופ הישראלי. בא לי להקיא. שולמית אלוני יכולה להוות אורח מצוין, הייתי שמח לתפוס שיחה גם עם שמעון פרס או עם פואד... אבל אני מניח שהדבר בלתי-אפשרי. אפשרויות נוספות: ח"כ זהבה גלאון, ח"כ עזמי בשארה, ח"כ יוסי ביילין.

נו באמת מאור..

לא מאסת בהם? חברי כנסת שלא עושים כלום למעננו ? ואביב גפן זה לא פופ אלא רוק! סתם שתדע...

בקשר לח"כים...

הדיון בפורום עם ח"כ נעמי חזן גרם לי להסתכל אחרת על חברי הכנסת. שימי לב למספר הצעות החוק הרבות בנושאים המגוונים שבה טענה נעמי שהיא מטפלת, שימי לב להתייחסות שלה אלינו: "אני אנסה להביא את הנושא שהזכרת לדיון בכנסת" - אני לא רואה אדם שטוב יותר לדבר איתו מאשר עם חבר ברשות המחוקקת, זו שמכתיבה כרגע את המדיניות בכל התחומים. אני בטוח שאביב גפן לא מסוגל לעשות כלום בקשר לזה... וקצת
, בקשר לאביב גפן: אני לא יודע איך את מגדירה פופ או רוק או כל סגנון אחר, אני די שונא להיכנס להגדרות. מה שאני כן בטוח הוא שפופ הוא קיצור של POPULAR, ורוב מכריע של המוזיקה שאני שומע לא עונה להגדרה הזו. אביב גפן, לעומת זאת, הוא ללא ספק בריטני ספירס הישראלי. מתאים עצמו לאופנה, כשצריך הוא שר קצת אהבה, כשצריך הוא מכניס אלמנטים של "מחאה" (נו, באמת), בקיצור - המוזיקה שלו עונה מצוין לצרכים של המעריצות הפוסטמות שלו. את יכולה לקרוא לזה גם רוק, זה לא סותר במיוחד, יש כיום גם רוק פופולרי (פיכס). בכל מקרה - מוות לאביב גפן. מאור.

girlcott

New member
כן!!

שולמית אלוני זה באמת רעיון מצויין. (ומאור...היא אורחת ולא אורח..) וגם שיחה עם ביילין או פרס יכולה להיות מעניינת (אם כי שיחה עם פרס ניראית מאוד לא פרקטית..)!

chaim levinson

New member
אני אגב.

מוכן להתארח בפורום נוער מרצ ולהשיב על שאלות. כולל על שאלת טיב יחסי עם ליהי רוטשילד.

Bisly

New member
שמאלנים לכו תקימו לכם מדינה

עם אורי אבנרי וכל השמאלנים אוייש אני כבר מחכה לבחירות לכנסת שאתם תקבלו 15 מנדטים של כל השמאלנים בכנסת אמן אמן אמן אמן אמן אמן !!! ואז אפילו תפוז יסגרו לכם את הפורום מי ישים עליכם אז? חחחחחחחחחחחחחחחחחח......

יאוו איזה בדיחה

קרעת אותי חחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאוו יאווו חחחחחחחחחחח מאוד מצחיק חחחחח ****נדמה לי שמצאנו את מי לאחר בפורום****** גלי^שממש "צוחקת" מהבדיחה^

yyzz

New member
למרות שהרבה אנשים לא ממש מחבבים

אותו, אני חושב שזה חשוב לשמוע את הדיעה גם של היו"ר הלא-אהוד שלנו- יוסי שריד... (כל יוסי אחר יתקבל בברכה) ו... יש לי עצה! אולי נביא את... ביבי! (לא, בבקשה, לא לסקול אותי היום...)

מה רע ביוסי שריד?

אם כבר ביבי מה עם שרה? או שיש לי רעיון יותר טוב אהוד ברק שהיה ראש הממשלה של כווווווולםםםםם (או של כלום)

למעלה