שאלה

לא אוהבת משפטי מחץ או חמשירים.

גם כי אין לי מושג איך לענות על הודעה כזו..וגם כי זה סתם מביך. אני אסתפק ב- "אני מתגעגע"..או משהו דומה.. קצר,קולע ואמיתי. בשבילי זה הכי מתוק.

מממ...יש המון...

וגם קשה לי למחוק אותם אז הם כולם שמורים. אבל אני לא בטוחה אם D מוכן שאפרסם. זה נראה לי אינטימי מדי

boaz10

New member
היו ארבעה

ששלחתי ברצף בהפרשים של שעה אחד מהשני:
לפי דפיקות הלב שיש לי בכל פעם שאני חושב עלייך... אני מאוהב בך בטירוף!
לפי דמעות האושר שמציפות אותי בכל פעם שאני חושב עלייך... אני אוהב אותך מלאן!
לפי זרמי העונג שזורמים בי בכל פעם שאני חושב עלייך... אני נמשך אלייך בתשוקה מטורפת!
לפי הערגה שמתפשטת בגוף שלי בכל פעם שאני חושב עלייך... אני מתגעגע אלייך המון! היה שווה לבוא הביתה באותו ערב... למען האמת, שווה לבוא הביתה אליה בכל ערב

boaz10

New member
כן, אנחנו ביחד

ולא מבינים איך בכלל חשבנו שאפשר אחרת...

../images/Emo99.gif עושה את היום לקבל SMS כיפי

הייתה איזו פעם שהתעוררתי באמצע הלילה וממש רציתי לדבר איתו והוא לא ענה, אז השארתי לו הודעה במשיבון וכשהוא התעורר הוא שלח לי: "........ (כינוי) ריגשת אותי עד דמעות בהודעה אני כל כך אוהב אותך מתוקה". ויש עוד כמו - "נזכרתי כמה מתוקה היית כשאכלנו בפיו-לוקו, סתם זיכרון" או - "אוהב אותך נערת החשמל" - כבר לא זוכרת למה
אלה בכל אופן ההודעות ששמרתי, יש עוד הרבה שנשלחו, זה ממש כיף לקבל SMSים כאלה... לא זוכרת מה אני שלחתי כי בד"כ הוא הצד החזק בSMSים כאלה...

וכעת אני..../images/Emo9.gif

יש סמס אחד שהראה לי דאגה ואכפתיות של בנאדם מקסים "מלאכית שלי,כשתגיעי הביתה שלחי לי הודעה שהגעת.." ואחד שאני זוכרת אחרי דייט מקסים במיוחד -"בוקר טוב,הכי נהניתי איתך אתמול בפגישה..שיהיה לך יום קסום יפהפיה" ואחריה היו עוד בסגנון-"מתגעגע אלייך מקסימה" "כל היום חשבתי עלייך ונזכרתי בפגישה שלנו אמש" "חלמתי עלייך ואת כל היום במחשבותיי" ויש עוד כמה מקסימים

boaz10

New member
מבוגר יחסית?

זה מה שאני אמור לראות על הבוקר?
קודם כל, היא לא ממש הרבה יותר מבוגרת ממך. חוצמזה, מי שהרומנטיקה בנשמתו יהיה איתה עד הסוף. אבא שלי (בגיל מבוגר יחסית... בן 72) עדיין מחביא לאמא שלי פתקי אהבה בכל מיני מקומות ומראה לה אהבה ורומנטיקה גם בגילם...

../images/Emo13.gifזה מה שאתה גם אמרת..

שאתה יחסית מבוגר לכותבים פה. והיא-כן מבוגרת ממני..גיל 30 בכל זאת.. אבל שיהיה בכיף.

למעלה