שאלה..

שאלה..

מהו הגיל המינימאלי שהייתם מוכנים לצאת איתו? ומהו הגיל המקסימאלי מבחינתכם? איזו חשיבות אתם נותנים לגיל? ומתי תיפסלו על הסף?

בר

New member
תשובה אחת פשוטה...

אני מוכן להפרש של חמש שנים מתחתיי. זהו. קיבלת את שאר התשובות.

ומה לגביי מישהי גדולה ממך?

תיפסול על הסף במיקרה שהיא גדולה ממך וכל כך מוצאת חן בעיניך?ואם לא,מה הגיל המקסימאלי שתהיה מוכן להתפשר עליו למרות הכל?

תגובה

זה תלוי גם כמה אהבה יש לי לבחורה. פעם אהבתי מאד בחורה בת 18 והייתי מוכן לצאת אתה. כמובן, אני נוטה להיות עם בנות גילי.

בדיוק אתמול דיברנו על זה בעבודה ../images/Emo6.gif

טווח הגילאים עבורי הוא 25-31 (אפילו 31) לגיל יש חשיבות בגלל שבדרך כלל, הוא הולך במקביל לתוכניות ולמטרות של אותו אדם. בחור בן 22-23 יכול להיות בוגר, מקסים וחמוד אבל עם מטרות שונות לחלוטין משלי אז ..

אני בת 25

מתחתיי כבר יצאתי כמה חודשים עם מישהו שקטן ממני בשנתיים אבל זהו, כי זה מוזר לי לצאת עם מישהו שבגיל של אחי הקטן.. 23 נראה לי מינימלי.. מקסימלי 33 אני חושבת...

ואני בת 24

החבר הכי צעיר שהיה לי היה קטן ממני בשנתיים שלדעתי זה המקסימום למרות שכבר שבועיים מחזר אחרי חייל מדהים בן 19 אבל אין מצב והגיל המקסימלי הוא 32 לפחות בשבילי....

תשובה..

אני בן 24 קשה לי לראות את עצמי יוצא עם מישהי שקטנה מ20 כרגע.. ולגבי הצד השי, זה קצת יותר מורכב ותלוי. לרוב, הגיל מעיד על שלב בחיים שנמצא בן אדם, ואני מעדיף לצאת עם מישהי שבאותו שלב כמוני (עד כמה שאפשר)

יNOT

New member
שאלה טובה...

אם אני צריך לענות על השאלה בלי להתייחס ליוצא מן הכלל הייתי אומר שלא הייתי מחפש קשר עם מישהיא שצעירה ממני ב-3 שנים או גדולה ממני ב-2 שנים...אך בלי להתייחס ליוצא מן הכלל בעצם לא עניתי על השאלה, כי למצוא קשר רומנטי זה דיי יוצא מן הכלל, למצוא מישהיא/מישהוא שמבינ/ה אותך בלי צודק להצטדק, מישהיא/מישהוא שאוהב אותך בלי תנאים, אך עדיין נחשב לבן/בת זוג בוגרת, אם לקחת את כל זה בחשבון ...הייתי אומר שהייתי גם יוצא עם מישהיא בת 18 והכי מבוגרת זה 30. הבעייה היא לעשות את השיקול הנכון, לדעת מתי האופציות של ללכת עד הקיצון הוא הנכון עבורינו, לכן לרוב אני בוחר בדרך שלי יותר ברורה, ובוחר בטווח הגיל שכבר ציינתי בהתחלה. אבל...נקודה למחשבה...כי נושא זה לא פעם עלה... חפשו יחס בין אנשים ולא יחס בין מספרים...אהבה זה לא מתמטיקה...למרות כל ה "+" ו ה "-" שמלווים אותנו בדרכנו למצוא אותה.

גבי 2006

New member
בננות צעירות עד גיל 20

אחרי זה אתן פשוט מאבדות ערך חיצוני וצריכות להשלח לסל מחזור !

Shaycus

New member
תשובה מתמטית פשוטה

הגיל שלך לחלק ל2, פלוס 7 זאת אומרת אני בן 21, לחלק ל2 זה 10.5 פלוס 7 זה 17.5, נראה לי לגיטימי ;) מן הסתם אם אני אתאהב במישהי בת 17 אני לא אהיה קטנוני על החצי שנה הזאת, אבל זה פחות או יותר הגבול בשבילי, זה גם שונה לחלוטין בין בנים ובנות.. קשה לי לחשוב על בחורה בת 21 שיוצאת עם בחור בן 17.5.. ואהבתי מאוד את החתימה שלך, כל מילה בסלע.

abcd80

New member
מה זה משנה בכלל הגיל?

הגיל זה רק מספר ! חשובה הפנימיות של האדם וזה מה שקובע!

אבל..

מה לגבי מקומות שונים בחיים? מה לגבי ילדון בן 19 שנניח הוא חייל ומישהי בת 26..עוד שנתיים היא רוצה להתחתן..והוא רק בן 20-21?..זה הוגן?

abcd80

New member
לא דיברתי על זה

כמובן שאם המטרות שונות בחיים אז זה לא יעבוד הקשר. אבל לא חסרים בני 30 שעדיין מתנהגים כמו בני 17 ככה שבמקרים כאלה מה בדיוק עוזר הגיל ?

למעלה