שאלה .......

מעבר למוות

יעל סיפרה לי שהיא עסוקה כרגע בעזרה לנשמות אחרות. ישם רבדים שונים של קיום והיא עוזרת לאחרים להגיע לרובד המתאים להם.

יחפנית

New member
נעמי מה היתה ההתייחסות שלך

למוות , והאם תיכלי לתאר בקצרה כיצד התחלת לגלות את נוכחות יעל ...... ומה היו תחושותיך לראשונה ? כי לחוות נוכחות של נשמה ללא כלי הגוף ..... זה לא דבר שלמדנו או מאושר בחברה ..... אז איך היה המעבר הזה שלך ?

התרגשות

שלוש פעמים התחלתי לכתוב את הפסר ושלוש פעמים הפסקתי. חיפשתי את הדרך. עד ששכנעה אותי חברה ללכת לקבוצת תמיכה עם מדיום ואז שאלת איך אני יכולה לכתוב את הספר, והתשובה הייתה שאני בעצי מדיום וכל מה שעלי לעשות הוא להחזיק עט ונייר ויעל תכתוב. התהליך מסופר בספר בפרוט. אני הייתי הממומה כשעט התחיל להסתובב , שאלתי אז מי זה פה איתי , זו את יעל? ואז הגיעה התשובה :"זה היה השם שלי , יעל מיבר". התחושה המיוחדת הזו של מישהו מניע את העט שאת מחזיקה - מישהו בלתי נראה - זה משהו פנטסטי. מאד התרגשתי.

יחפנית

New member
האם התחלת לכתוב את הספר

בטרם התחלת את התיקשור עימה ? האם ההחלתה לכתוב את הספר ...... ניתן לומר החלה את קשר התיקשור המשותף ? כאחת שחוותה חוויה בשכנות לזו שלך ..... ידוע לי מניסיון ... שלא כל רוח שמגיעה .... ומתחזה לשם מסויים , היא אכן היא .... ובאמת איני יודעת מספיק על הסיפור שלך לדעת אם הרוח שאיתה דיברת היא נכונה או לא ....... לי ידוע שכדי להבטיח מפגש נכון ופחות מסכן ..... לא הייתי קוראת ישיר ...... כי אם דרך בקשה לאלוהים . ולגבי כתיבה ..... כשאת כותבת את בלווא הכי מתחברת למין מאגר ידע מושלם והרבה יכול להגיע

אמון

מיד עם תחילת התקשור יעל התחליה לבנות את אמוני - שאכן זו היא מדברת-הודיעה לי דברים טריוויאלים שלא הייתי יכולה לדעת שיקרו, והם אכן קרו , ובזכותה אנחנו היינו מוכנים להם. מה שעובר עלינו הוא כל כך יפה, בתור משפחה - בזכות התקשור איתה, שאין לי שום פחד. היא פשוט דואגת לנו. היא מגינה עלי, ואני מרגישה מאד בטוחה

יחפנית

New member
בכוונה .....

האם בטרם פגשה את המרצח ...... האם בחייה היתה התייחסות למוות ומה שאחריו ? ומה המסרים שלה כיום מהצד השני ?

פרספקטיבה

בחייה יעל הייתה רציונלית לחלוטין. היא רצתה להיות עורכת דין וכמתמחה נתקלה במקרי רצח - כמו הרצח של חנית קיקוס -. לא היה לה שום ספק שמוות הוא מוחלט והחלטי, ולא קיים שום דבר מעבר. המסרים שלה כיום מן העבר האחר הם של עידוד רב - במיוחד לגבי מה שנעשה כאן אצלינו באזור, ראיה מנקודת מבט מאד גבוהה, כאילו הפרספקטיבה נהייתה הרבה יותר רחבה.

למעלה