שאלה

greenAngel

New member
שאלה

אחת ולתמיד: מה עדיף, הילוכים או אוטומט? עדיין לא התחלתי ללמוד, עוד מעט מתחילה, רוב מוחלט אצלנו לומדים על הילוכים ומגחכים על מי שלומד על אוטומט. ההורים לא יודעים מה בדיוק לייעץ לי לעשות, שניהם נוהגים על אוטומט וטוענים שחוץ ממתי שאשכור אוטו [בחו"ל או משהו כזה] שאז אוטומט יותר יקר מהילוכים, אין שום סיבה שאנהג עם הילוכים. אז למה לעזאזל כולם לומדים ככה? הבנתי שזה הרבה יותר קשה. והשיעורים על אוטומט יותר יקרים. ובכלל- מה המינימום שיעורים למי שלומד על אוטומט? עזרו לי! אני מבולבלת ביותר תודה!

ChilD SouL

New member
תשובה.

כעיקרון, מומלץ ללמוד נהיגה על הילוכים. כשאת לומדת נהיגה על הילוכים האפשרויות שלך יותר גדולות ואת יכולה לנהוג או על הילוכים או באוטומט - כשאת לומדת רק על אוטומט, אזי את יכולה לנהוג רק על אוטומט ומוגבלת בנהיגה על רכב עם גיר רגיל.

TxxEBBS100

New member
הילוכים.......

תארי לך מן מצב כזה (די הגיוני) שיום אחד תמצאי את עצמך (בלית ברירה) עם אוטו ידני ואת למדת על אוטומט... מה תעשי? תלכי ללמוד שוב פעם אוטומט... קודם כל עדיף (ואפילו מומלץ) ללכת וללמוד על ידני מכיוון שלמידה על ידני מקנה לך יתרון שבעתיד את לא יכולה לדעת מה יקרה, יום אחד את יכולה להיות עם ידני ולא עם אוטומט...חוץ מזה ידני זה לא קשה, זה הרגל, תאמיני לי שבסוף לא רק שמתרגלים לזה אפילו נהנים מזה(שליטה כיפית על האוטו חח), אז בקיצר זאת ההמלצה שלי.. לא משנה אבל מה שתבחרי, רק שיהיה בהצלחה!

M o l

New member
עדיף ידני,

זה נכון ששוק המכוניות הידניות הולך ומצטמצם אבל בכל זאת הרבה מכוניות לצעירים הן עדיין ידניות, את לא יכולה לדעת איך החיים יתגלגלו, חבל להגביל את עצמך עכשיו בגלל משהו שדורש טיפה יותר מאמץ.

MeWithoutU

New member
עדיף...

ידני... אז כן זה טיפה קשה בהתחלה...אבל מתרגלים...(= אבל לכי תדעי מה יקרה... ובקשר לידני זה יותר שיעורים...זה תלוי כבר בבנאדם... אם יש לך קליטה מהירה את תעשי קצת שיעורים...ואם לא אז יותר שיעורים... אני מכירה אנשים שעשו רק את המינימום שיעורים שצריך וישר ניגשו לטסט... אני לעומת זאת עשיתי בסביבות ה 40 שיעורים... שיהיה בהצלחה(((=

greenAngel

New member
תודה לכולם על התשובות..

אחרי התייעצות קלה עם הפורום ועם ההורים הוחלט סופית-ידני

Itamarro

New member
בכל מקרה

אם זה ממש קשה לך, תמיד את/ה יכול/ה להחליף לאוטומט.

למעלה