שאלה..

שאלה..

היום נכשלתי טסט 2, בגלל שמשאית נתנה בי רוורס בלי לראות אותי כשאני מתקרב אלייה [היא עמדה ולא הרעישה כשבאתי אלייה!!], הצלחתי להימלט ממנה אבל הטסטר צרח עליי.. מזל הא?! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חשבתי, האם זה כבר בגלל המורה שלי שאני לא עובר? או שזה מזל נאחס שפוקד אותי? אז אם אני רוצה לעבור מורה.. איך אני עושה את זה? איך אני יקח ממנו את הטופס הירוק שלי חחח זה מצב לא נעים בכלל.. ומה עוד צריך לעשות?

talush2005

New member
לדעתי

לא כל כך מהר לעבור מורה לא אחריי טסט שני אם אין לך ממש סיבה, חבל להתרגל לאוטו חדש שזה ייקח לך עוד כמה שיעורים ולמורה חדש ועוד. תן לזה עוד הזדמנות לא משנה למה נכשלת תקרא לזה מזל לא טוב אם אתה רוצה,בכל מקרה תן לזה עוד הזדמנות. יש סיכוי טוב שבכלל המורה לא אשם. בהצלחה בהמשך

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

טסט ראשון - טעות קצת שלי.. טסט שני - 100% מזל פשוט על הפנים בכביש אחד. כן אני אישית לא רוצה לעבור אני רוצה עם המורה שלי לתת פעם שלישית ואחרונה, למה אני נוסע מושלם, האוטו פשוט כבר חלק ממני מרגיש כמו יחידה אחת.. אבל יש את אבא שלי.. שכבר מהשיעור הראשון חופר לי לעבור למורה שהוא רוצה, והיום זה הגיע השיא, אני מסביר לו שזה לא אשמתי שאיזה נהג משאית מטומטם מתחיל לנסוע אחורה בלי לראות כלום. והוא אומר שזה אשמתו של המורה נהיגה שלי שלא יודע ללמד.. אז כבר התחלתי להרהר, האם זה באמת המורה? אבל אני ידבר עם עוד כמה אנשים לראות, אני בכל אופן רוצה טסט 3 עם המורה הנוכחי ובתקווה לסיים עם זה.. חבל שאבא שלי קצת נגדי. נמאס כבר לבזבז כל טסט אלף ש"ח בערך.. [שביתה שדפקה לי טסט ונעלצתי לקחת עוד שיעור/ים] תודה בכל מקרה.

Sashka7

New member
תראה-

טסטים זה הכל עניין של מזל. זה תלוי מי יהיה הבוחן שלך, איזה מצב רוח יהיה לו, או אולי יהיה קשור לאיזה אידיוט שיעשה שטויות על הכביש ואתה תידפק בגללו... 2 טסטים הלכו לי בגלל מזל מעפאן!!! אבל היום נפל עליי בוחן טוב שהעביר אותי... לא כדאי לעבור מורה כי זה סתם בזבוז כסף, חוצמזה שאתה אומר שלא נכשלת בגלל שלא ידעת לעשות משהו או כי המורה לא לימד אותך לנהוג... תקח בחשבון שכאשר תעבור מורה, אז המורה החדש לא יתן לך טסט אחרי שיעור אחד אלא הוא יגיד לך לעשות מס' X של שיעורים כדי לסחוט עוד כסף (זו העבודה שלהם אל תשכח). לכן דעתי האישית שתשאר עם המורה שלך, כמה שטסטים תצטרך. אני סיימתי ברביעי. מקווה בשבילך שבטסט הבא כבר תעבור...

talush2005

New member
מזללל טוב!! ומסכימה איתך!

זה בזבזו כסף וזמן לעבור מורה בשלב כזה!

TxxEBBS100

New member
הפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

זה רק טסט שני... לא צריך להגזים, כולם בסוף עוברים את הטסט, תשמע זה הכול לגיטימי, אין מה לעשות, לפעמים בטסטים הדברים הכי הכי הכי לא צפויים בעולם קורים לך, אל תדאג, הכול יהיה בסדר בהצלחה!

למעלה