שאלה

MoRoSH11

New member
שאלה

הבנתי שיצא הדוידי של ווא אז הו בכלל שוה משהו, כי הבנתי שחתכו די הרבה? ואפשר לקנות ותו, גם אם לא הזנמתי במופע עצמו, איפה ובכמה? תודה

Dug E

New member
אאני חושב שהוא יצא לחנויות כבר

המחיר הוא 80 ש"ח.

yaeli 101

New member
אני אוכל להגיד את דעתי בלבד

התאכזבתי קלות מהDVD לא ממש מעביר את מה שבאמת קרה בהופעה. אני יודעת שיהיו כאלה שחולקים על דעתי, אבל .... זו עדייין דעתי. יותר מדי תוספות מחשב , יש תחושה של פספוס. אבל איש איש וטעמו הוא...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gif הדי וי די לטעמי ../images/Emo41.gif

ושוב זאת רק דעתי: הדי וי די כן שווה אם את רוצה לראות את ריטה בזווית קצת שונה מההופעות הרגילות. וחוץ מזה זאת ריטה ואני אוהבת לראות אותה בכל אופן, לא משנה איך..גם את הדי וי די של עיברי לידר קניתי בשביל ה-5 דקות שריטה מופיעה שם ובסופו של דבר ממש נהנתי מכל הדי וי די עצמו! אני הייתי טיפה מאוכזבת מהדי וי די של ריטה כי ציפיתי שיהיו שם באורך מלא השיר של הסוף "רגע פרטי" (ואני רק רציתי לשיר) ששמו בתוספות אבל עם קטעים באמצע מהחזרות/מאחורי הקלעים של המופע. ציפיתי כל כך גם לשיר HCTRA שהיה ביחד עם בוא וגם אותו לא שמו וזה חבל נורא, אבל הבנתי שהיו בעיות של זכויות יוצרים כך ש.... בכל אופן הדי וי די כן שווה וכדאי לקנות אותו!
נ.ב הכינויי הקודם שלי היה ננסי דופלה
(עד היום יש לי בלוג בכינוי הזה
) היא פשוט מושלמת
(כמעט כמו ריטה
)

גם אני ממש ממש חיכיתי לשיר הזה

אבל איזה זכויות יוצרים ?! היא הופיעה עם השיר 30 פעמים ופתאום זכויות יוצרים ?! מוזר.... טוב לא משנה. ילא ביי.

למעלה