שאלה

mori17

New member
שאלה

אוף כבר אמרתי שרופאים זה עם מטומטם?
אני חיילת
ונתנו לי הפנייה אזרחית לנורולוג(הוא מטומטם ביותר) מסכן מי שאין לו טופס 103 או 17 כי 120 שקל לשלם לאידיוט הזה זה הפסד גדול... תמיד היה לי בעיה עם רופאים כי מה לעשות הם מפגרים ולמצוא רופא טוב נורא קשה
הרופא האזרחי שלי היה מעולה!!! קיצר לעניין זה נכון שאי אפשר לתת בצבא 8 שעות? כי שאלתי בפורום סדירים כאן ומישהו אמר לי שמוזר שלא נתנו לי 8 שעות שינה. עשה טובה שהסתכל לי בEEG האחרון שזה כמעט לפני שנתיים. הוא המליץ לתת לי מרשם קבוע לתרופות ופתורים קבועים(איזה רופא רמאד בבה"ד 6 נתן לי פטור שקשורים לאפילפסיה ל-45 יום WTF מה עבר לו בראש באותו רגע זה פטור שצריך להיות קבוע!)ולא לשמור...עכשיו הסיוט התחיל שהקרפר המעצבנים האלו יעשו טובה ויאשרו לי את זה =/ סורי על החפירה חח רק בריאות לכולנו
מורי

מסודי17

New member
אז רגע קיבלת 8שעות או לא?

אני מתגייס עוד שבועיים אני מקווה שלא יעשו לי בעיות המעפנים האלו

mori17

New member
עונה...

רק היום הייתי ויש לי פחות מחודש לראות רופא כי חייבת טופס 103(שזה כמו טופס 17 האזרחי) כנראה שאני אשאר עם ה-7 שעות שינה שלי =/ טוב לפחות משהו חח. דבר ראשון תלך קצת זמן לפני הגיוס(כנראה טיפה מאוחר כי עד שתראה את הנורולוג...מקסימום תבקש מהפקידה שלו שתבקש ממנו לכתוב לך המלצה שתקבל 7-8 שעות שינה רצופות בלילה!! זה חשוב ביותר כי לא בטוח שתפול על רופא נורמלי בצבא. תכין את עצמך נפשית ופיזית להיות אגרסיבי כלפי המערכת אחרת המצב יהיה קשה... ותדאג שיתנו לך את התרופה מקורית אם זו תרופה יקר מאוד כמו למיקטל....אם יש לך משהו כזה אז שהנורולוג גם יכתוב ובעיקר סיכום המצב שלך
גיוס קל ואם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול או לדבר איתי בסדיר. מורי

פטור 8 שעות שינה..

אין כזה פטור, אי אפשר לקבל אותו ברמה העקרונית, למרות שאני בתירונות עשיתי סרטים לרופאה שם שכל כך נלחצה ונתנה לי פטור כזה ל10 יום עד סיום הטיורנות אבל זה בסיס טירונים ושום דבר לא מסודר שם, כאשר הגעתי ליחידה.. ראיתי המון רופאים ונירולוגים כולם אמרו לי שאין כזה פטור ולא ניתן לתת אותו.

amit 123

New member
איום הייחוס

אורי אתה איש שמן ורשע ואני מנחש שירשת את התכונות הארורות הללו מהאבא המפוקפק שלך .. לעניננו קיים פטור 8 שעות שינה ויש לי חבר טוב בשם יניב שמואלי שהוציא אותו לא מזמן ..

לא נותנים לאפילפטים 8 שעות שינה

בצבא?
כי ממה שסיפרו לי הבנתי שנותנים פטור וכאלה..

מסודי17

New member
אה בסדר 7 שעות מקבלים

יש לי שאלה . הבנתי שביום הגיוס אני יישן בבקו"ם ויש שמירות בלילה אז כבר בבקום אני צריך להוציא פטור , למי אני צריך לפנות שם ?

בקו"מ

אני ישנתי 4 ימים בבקו"מ. אתה לא שומר בבקום מסיבה אחת, אין לך נשק ואתה עדיין לא יודע לירות. גם בתירונות עד שאתה לא עושה מטווח אתה לא שומר. בכל אופן עדיין אם אתה מרגיש שיש בעיה וצריך ללכת לישון מאוחר ולקום מוקדם מדי ולא יהיו לך 7 שעות שינה, תביא מסמכים מנירולוג אזרחי שאתה חולה אפילפסיה וצריך שעות שינה רצופות ותראה אותם למפקד שלך בבקום, כל יום יש לך מפקד אחר בבקום. הם לא איכפת להם ממש.. זה או מילואימניקים או סתם חבר'ה לפני שיחרור שנותנים להם לעשות תתפקיד הזה.. הם יהיו איתך בסדר

למעלה