שאלה...

שאלה...

מה בין סגנונות הרכיבה? ווסטרן? אינגליש? ככה קוראים להם? רוצה ללמוד לרכב ולכן נשאלת השאלה ... תודה

lions queen

New member
../images/Emo118.gifזה בערך שמיים וארץ

ממש ממהרת (יום הולדת לאמא), אני מבטיחה שאם לא יסבירו לך עד שאחזור אתן הסבר, ערב טוב..

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחבורת עצלנים יש פה..

פשוט בהמות-על |קובבות| טוב אני אסביר לך בגדול, כמה שפחות להכנס לפרטים הקטנים.. ההבדל הראשוני והבולט ביותר, זה האוכף, בענף הווסטרן רוכבים עם אכף גדול יותר ומאסיבי יותר, שיש עליו קרן, ב"אנגליש" (אגב, רכיבה ספורטיבית\אולימפית, המילה אינגליש לא מדויקת) רוכבים עם אוכף קטן יותר והברה יותר קל. האינגליש מכיל בתוכו את ענף הקפיצות ראווה ודרסאג' הווסטרן מכיל בעיקר את הענפים פלז'ר, ריינינג, קאטינג וטרייל קלאס על כל הענפים תאכלי לקרוא כאן ענף הווסטרן בעצם בא מהמילה מערב, הרכיבה שהיתה נפוצה יותר ומזכירה יותר את סגנון "המערב הפרוע", רכיבה יותר משוחררת, יותר לראות את הקשר והעבודה הצוותית שבין הסוס לרוכב הרכיבה הספורטיבית אם תרצי הייתי קוראת לזה יותר ,פלצני" ותסלחי לי על הביטוי, אני לא חשבת שיש יותר מידי מה לפרט אם את רק רוצה לדעת "בעיקרון" יש כמובן את ענף המרוצים שלא חסרים עליו דיונים בפורום.. בנוסף לכל יש עוד ענפים שלא הזכרתי שהם פחות נפוצים כמו למשל נעיצת רומח, הזכרתי פה בעיקר את הנפוצים יותר, ארץ בעיקר.. ותודה על המזל טוב

זאת אומרת...

שלטיולי שבת בבוקר כדאי ווסטרן? לא מצאתי עדיין מקום ללמוד ווסטרן בירורים של היום האלו את השני אני

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאם כך כבר המליצו

מאוד ממליצה על חוות נועם שבנצר סירני, סמוך לבאר יעקוב.. 08-9278158 צור איתם קשר, בהצלחה

liors72

New member
עיצה (לפי עיצות של אנשי הפורום)

אני התחלתי בנצר סירני (צמוד לראשון) תירשמי ונפתח קבוצה יחד :)

liors72

New member
חוות נועם

תסתכלי בגוגל יש להם אתר אני שם בחמישי בערב

liors72

New member
שיעור ניסיון לראות לאיזה..

קבוצה אני מצטרף יש כאלו שהתחילו לא מזמן וכאלו שכבר הרבה זמן..

למעלה