שאלה......

peperonni

New member
שאלה......

אהלן! הייתי רוצה לשאול, אם אפשר, מה הדבר שהכי יוכל לייצב אותי כרגע מהבחינת "בלגאן בחיים" אפרט: השתחררתי משירות צבא קבע בפברואר האחרון. מאז לא ממש עשיתי משהו עם עצמי ולאחרונה התחלתי לעבוד. החיים שלי כרגע הם בלגאן אחד גדול ואני ממש לא יודע מה אני רוצה מעצמי. חושב על להמשיך לעבוד עוד תקופה ארוכה ולחסוך קצת או לחילופין לעשות טיול גדול בחו"ל שגם זה דבר שאני מאוד רוצה אבל כולי בבלגאן אחד גדול עם עצמי וממש קשה לי לקבל החלטות כיוון שבתקופה האחרונה אני משנה את דעתי בערך לגבי כל דבר בצורה מאוד קיצונית ומיהירה - בקיצור לא סגור על שום דבר בחיים שלי ורוצה לצאת מהמצב המעצבן הזה. רוצה זוגיות ויש הרבה הזדמנויות אבל כל פעם אני מוותר עליהן מאותה סיבה - לא סגור על עצמי לגבי שום דבר ולא יודע אם אהיה מסוגל לעמוד במחוייבות של קשר זוגי. גר עם ההורים ולא טוב לי עם זה כל כך , מצד שני לא יודע אם יהיה לי יותר טוב בתקופה כל כך מבולגנת זו לגור לבד? דבר אחרון, אני יודע שאני רוצה תואר אקדמי. לא יודע אם כדאי להתחיל בשנה הקרובה או לדחות את זה עד שארגיש מוכן לגמרי מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע אם הרגע הזה יגיע אי פעם וחושב שאולי ארגיש שזה נכון רק אחרי שאתחיל עם זה. עשיתי קצת בלגאן בהודעה הזאת(כמו חיי :)) -לאיזה כיוון הכי מומלץ לי לפנות כרגע בתקופה זו של חיי? לימודים/עבודה/טיול? -מה לגבי זוגיות? האם זה מתאים עכשיו בכלל? תאריך הלידה שלי 26/10/83 שעה 18:15. אשמח לקבל תשובות. תודה!

משה רון

New member
אתה עדיין לא מגובש מבחינה נומרולוגי

ומכאן הבלאגן שלך.ההתחלה שלך צפויה ביום הולדתך הבא, ובעוד חצי שנה תתחיל להרגיש את הבטחון בחשיבה וההחלטות. עד אז צפויה תקופה קצת מבלבלת,ואני מציע לך לעצור החלטות ולזרום כאילו אתה בחופשה.

למעלה