שאלה

שאלה

מי מוכן לרשום לי בבקשה את המילים לשיר הבא: יש בו את השורה הזאת (בערך...): "הוא נסע לפלשתינה במסווה של שייח תורכי..." תודה מראש. וגם באיזה דיסק הוא נמצא

בלדה לסוכן כפול .

בס"ד . בלדה לסוכן כפול . מילים : שלומי ברכה ולהקת משינה . לחן : שלומי ברכה . הוא הגיע אל הארץ בדרכים עקלקלות הוא היה סוכן חשאי לא רצה להתגלות הוא נהג להתאכסן במלונות מפוארים הוא תמיד היה קיים על חשבונם של אחרים הוא נלחם במוסלמים והסתתר באיסטנבול הוא הטעה את הרוסים הוא היה סוכן כפול בספינה של עבדים אל ארץ כנען הוא חתר התורכים שלטו בארץ למצרים הוא חזר הוא רכב לפלשתינה על גמל דו דבשתי הוא הגיע לראש פינה במסווה של שייך תורכי תוך שלושה ימים וחצי הוא נפגש עם השולטן הוא לקח אותו בטקסי ורצח אותו בגן הוא הצית בתים בלילה התורכים סבלו ביום הם קראו לו אפס אפס יוסף יוסף האיום הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי ואישתו אמרה לו יוסף תשנה את הגישה הוא אמר לה תהיי בשקט והחליף את האישה . מתוך משינה/משינה (1) וגם נמצא במשינה/גבירותי ורבותי (4)

תודה רבה רבה

עוד שאלונת קטנטנה... על איזה דיסק הייתם ממליצים לקנות בתור התחלה? קצת פאדיחות, אבל משינה לא מוכרים בלקסיקון שלי, והייתי מאוד רוצה להתחיל. ואל תמליצו לי על ההופעה, יקר מדי...

darksideonline

New member
אוקיי הנה המלצה

מאוד קשה למאוהב דגול בחומר שלהם להצביע על דיסק אחד אבל טוב תקני את האוסף הכפול שהוא יוצא ביחד 119 שקל כך שהדיסק השני יוצא לך בחצי מחיר ואפשר גם לקנות כל דיסק אוסף בנפרד,או שתקני בתור התחלה את הדיסק השלישי ,רשימת הדיסקים נמצאים בגלריות כאן מקווה שעזרתי ובצלחה !!! יש רק בעיה אחת ,את לא תפסיקי לשמוע אותם

היי

אני יודעת שהם התפרקו, אבל הדיסקים נשארים לעד. חוץ מזה, מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא... תודה על ההמלצה

דרוריק

New member
בלדה לסוכן כפול

הוא הגיע אל הארץ בדרכים עקלקלות הוא היה סוכן חשאי לא רצה להתגלות. הוא נהג להיתחסן במלונות מפוארים, הוא תמיד היה קיים על חשבונם של אחרים. הוא יטא את הרוסים הוא היה סוכן כפול, בספינה של עבדים לארץ כנען הוא חדר, התורכים שלטו בארץ למצרים הוא חזר.. הוא רכב לפלסטינה על גמל דו דבשתי הוא הגיעה לראש פינה במסווה של שיח תורכי. כבר שלושה ימים וחצי הוא נפגש עם הסולטן הוא לקח אותו בטקסי ורצח אותו בגן. הוא הציט בתים בלילה התורכים סבלו ביום. הם קראו לו אפס אפס יוסף יוסף האיום. הוא רכב לפלסטינה על גמל דו דבשתי הוא הגיעה לראש פינה במסווה של שיח תורכי. הוא רכב לפלסטינה על חמור תלת ממדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של זגר גמדי. ואישתו אמרה לו יוסף תשנה את הגישה, הוא אמר לה "תיהיי בשקט" והחליף את האישה!!!!!

Lenard

New member
אני ממליץ על...

אני אישית ממליץ על "מפלצות התהילה". זה הוא דיסק רוק כבד של משינה. אבל אם את לא אוהבת את ז´אנר הרוק, מומלץ לקנות את הראשון (זה עם הקופים)

למעלה