שאלה

שאלה

הבנתי שאפשר לשלוח פקס לקד"צ עם בקשה לקבל מיונים למשהו שלא מופיע במנילה. אני מתגייס רק עוד שנה בערך, ורציתי לשלוח בקשה לקבל מאבחן פסיכוטכני. עכשיו אמרו לי בלשכ"ג שכבר אי אפשר לשלוח בקשות, וזה מאוד מוזר כי אני מתגייס רק בעוד שנה... מה עושים?

woka

New member
תשלח פקסים

תציק להם, שווה לך קודם לברר אם הנתונים שלך מתאימים (אני משערת שפרופיל עורפי, קב"א גבוהה וסימול עברית גבוה) כדי שלא סתם תבזבז זמן ועצבים, אבל אני חושבת שזה בהחלט מספיק זמן, כי המיונים ל89' עדיין פתוחים. חוץ מזה אני יודעת שעדיין מתקיימים מיניום לתפקיד לשנה הזו, כך שהשיבוצים לשנה הבאה עוד בטוח לא סגורים. :) בהצלחה

שלחתי (איך אני אוהב מכתבים רשמיים)

עוד שאלה, אם אני כבר כאן... ראיתי היום באתר המודיעין שקבלתי זימון למבחן ראשוני למופ"ת. הבנתי שזה משהו עם תצלומי אוויר, האם זה אותו מקצוע שיש במנילה - מפענח תצלומי אוויר? קבלתי את זה בגלל שסמנתי את זה במנילה או שזה משהו אחר (שכפוף למודיעין ולא לחיל האוויר)? תודה מראש, ותודה גם על התשובה הקודמת

onix 88

New member
מופ"ת זה של חמ"ן ותצ"א זה של ח"א.

בגדול אני משער שהתפקיד דומה, אבל די בטוח שמתעסקים בדברים שונים מבחינת תכנים. לא קיבלת את זה בגלל המנילה, זה לא קשור. בהצלחה במבחנים, די ארוכים, אבל נחמדים!

זה אמור להיות די שונה.

לי הסבירו שמופ"ת זה תחום מאוד רחב, ושהם מתעסקים גם עם מחקר(מה שזה לא אומר). למשל היחידות שיוצרות סימולציות של איזורים וביניינים וכו', זה גם חבר'ה של מופ"ת אאל"ט.

אפשר מאוד, 26.11

וכשאני מנסה לשנות את התאריך אני יכול לשנות רק לתאריך עצמו. טוב נו, אני אתקשר כבר בראשון... תודה לשניכם

בתקווה שזה עדיין קופץ,

שלחתי את הפקס ואמרו לי שזה התקבל. תוך כמה זמן אמורים לענות לי, ואיך? (טלפון? דואר?). תודה מראש שוב

למעלה