שאלה

hila cami

New member
שאלה

אני תלמידת י"ב מסיימת השנה ללמוד. תאריך הגיוס שלי הוא 18.02.08, עוד הרבה זמן, אני רוצה לעשות פסיכומטרי מיד אחרי שאני אסיים ללמוד, ואני מפחדת שיקדימו לי את התאריך, למי אני צריכה להודיע על לימודיי? לאן אני שולחת את המכתב? מה עדיף פקס, דואר רגיל או דואר אלקטרוני? ורק אם אפשר להביא נוסח של מכתב שעליו אני יכולה להתבסס... בתודה מראש הילה

תשובה

את לא תגוייסי לפני סיום שנת הלימודים. הצבא לא חייב לדחות לך את הגיוס, באם הוא באמת יוקדם, וזו הנחה מוקדמת ולא נחוצה שאת עושה. אם באמת יקדימו לך את הגיוס, אז תשלחי בקשה לדחותו. אף אחד לא יתייחס למכתב "אני מודיעה מבעוד מועד שאני מתכוונת ללמוד לפסיכומטרי, אז אל תקדימו לי את הגיוס".

Amazing18

New member
למה לא לעשות דרך הצבא?

חצי שנה לפני שחרור עם ואוצ'ר לפרצוף בסכום סימלי של 1000 ש"ח אם לא פחות. נצלי ת'צבא מותק!

josie1986

New member
וואוצ'ר לפסיכומטרי=1500 ש"ח.

וזה תלוי בהקצאות של היחידה כמובן.

Amazing18

New member
זה בטח עדיף על 5000 לא?

ובד"כ משתדלים לאשר לכל מי שמבקש.... לפחות ביחידה שלי

2inaroad

New member
סתם שאלה בקשר למה שאמרת

האמת אין לי עניין בזה למה פסיכ' כבר מאחורי אבל- זה אומר שכל מי שרוצה לעשות פסיכ' יכול חצי שנה לפני הסוף להתעסק בזה במקום בשירות? גם קרביים?

hila cami

New member
אממ

נשלחה לי איגרת למתגייסת שם בפירוש היה כתוב שעליי להודיע על לימודים. איך אפשר לעשות דרך הצבא? אני פשוט מבקשת מהם? כמה זה בדרך כלל עולה מחוץ לצבא, וכמה זה עולה בצבא?

למעלה