שאלה

שאלה

כמה זמן עד שהסרטים יגיעו במהדורה מיוחדת? אני מתכוון רק לסרטים החדשים("אימת הפנטום", "מתקפת המשובטים", ו"נקמת הסית'").

תראה

כמו שלסרטים המקוריים הייתה גרסה מיוחדת(שלושת הסרטים+דיסק בונוס), רציתי לדעת עם גם לאלה יהיה משהו כזה, זה הכל.

מ א ג ר ט

New member
האמת,

שגם ככה הם מגיעים עם דיסק בונוס. יכול להיות שיוציאו אותם תוך כמה שנים באריזה של כולם ביחד, אבל לא יודעת כמה זמן זה ייקח

אוקיי

רק לידע כללי, כשיצא הסרט החדש בסידרה(והראשון בסדר הכרונולוגי) יצאה אריזה מיוחדת של הסרטים, כלומר, לכל סרט היה דיסק בונוס משלו ובנוסף היה דיסק בונוסים נוסף(משותף לכולם).

אם אני זוכר נכון

ג'ורג' לוקאס אמר להפסיק לעשות עותקים של אימת הפאנטום כי הוא רוצה בעתיד למכור את זה במהדורה מחודשת, אבל אני לא בטוח אם זה עריכה חדשה או מארז של שלושתם.

מ א ג ר ט

New member
כמו שמראה הניסיון

תוך כמה שנים יופק מארז של שלושתם. ואז עוד אחד עם שיפורים. ואז מארז של כל השישה. ושוב. ושוב.

dm101

New member
אין גבול לבונוסים

לפי דעתי בר טחנו את כל הבונוסים , כל סרט שיצא משלושת החדשים נטחן עם בונוסים וקשה לי להאמין שללוקאס יש עוד בונוסים במגירה למרות שאני תמיד נהנה לי לראות קלטת וידאו ישנה שמראה איך הוא עשה את return of the jedi ועוד אה ויש לי את הספרון העבה מלא בתמונות מכל האולפנים של 6 הסרטים על כל האפקטים שלהם

למעלה