שאלה.....

lifahead

New member
שאלה.....

מה אתם חושבים על הקליפ של A Sorta Fairytale? ומי שלא ראה אז הנה לכם!- http://youtube.com/watch?v=r6j4LKWzdsU

InBaR 85

New member
לא יודעת...../images/Emo4.gif

אני אישית התאכזבתי..

סורטה ../images/Emo99.gif

ובכן בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ כולי הייתי "
". זה פשוט קליפ נהדר לטעמי. אולי אין בו את סגנון הטורי המוכר, והוא קצת קיטשי, אבל הוא כל כך נכנס ללב. לי לפחות. ויש שם גם את אדריאן ברודי
, שלבחירה שלו אגב גם יש משמעות- וזאת כיוון שגם הוא פסנתרן (אפילו "הפסנתרן"
), שמאוד מזדהה ומזוהה עם טורי. אני חושבת שהעשיה של הקליפ נעשתה ביחס ישר לעשיה באלבום, קצת התרחקות מהמוטיבים המוכרים, ומעבר למשהו שכולם יוכלו להזדהות איתו, ולא רק המעריצים האדוקים.

קליפ מקסים בעיניי!

נכון, הוא קיטשי נורא. אבל יש בו משהו. קצב טוב, צילום מקסים ורעיון גם. לא יודעת איך להסביר, הוא פשוט כזה מתקתק. וזה טעים לי. אבל אני מוכנה לראות אותו שוב ושוב רק בשביל לראות את התמונה שלהם כאן.|סלינק|

noosh

New member
הוא, הוא יפהפה.

הוא ממש סוריאליסטי, אני אוהבת אותו עד מאוד. הוא גם מעביר את האוירה של השיר בצורה ממש טובה. אני אוהבת את העובדה שכל אחד מהם הוא איבר שונה, אבל בסוף לכל אחד יש את כולם וזה בעצם גם קצת מהשני.

פלוטו24

New member
קליפ מאד אמנותי ומיוחד

גם הקונספט וגם השיר שמשתלבים כל כך טוב אחד בשני. כאילו הבמאי ידע בדיוק איך להתאים מילה ומשפט לכל סצנה. הוא משקף מאד את השיר לדעתי ובכלל ויזאולית הוא מצוין. אני מאד אוהב אותו, (במיוחד את הקטע לקראת הסוף שהם מפתחים גוף אדם).

אחד הקליפים הרגישים שראיתי

הסיפור יפה,הדמויות יפות והמוזיקה.....יפה!!!! אין בו שום דבר שפוגם בו,אני תמיד מתרגשת לראות אותו,אני מאוד מתחברת אליו.

למעלה