אוקיי אני יודע שקצת התעכבתי עם זה..
אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
אוקיי נתחיל מהצהרה. אני לא בטוח שכל השירים פה יהיו חידושים של שירים ישנים שמוכרים לך ספציפית, אבל הם בהחלט היו מוכרים בעבר
ועוד משו. אם אני טועה בקשר למקור, אני מצטער, זה פשוט מה שאני חושב שהוא המקור מה אני אעשה?
אה כן ויש לי גילוי קטן, רק כשכתבתי איזה 15 שירים כאלה, פתאום שמתי לב שהתכוונת חידוש לשירים שקטים ולא ישנים, אמנם יש שירים שרשמתי פה שהם חידושים לשירים שקטים. אבל לא כולם. למרות זאת אני ממליץ בכל זאת לנסות את כולם, הרי בסופו של דבר את רוצה חידושים אלקטרוניים לשירים ישנים, אז את תהיי מרוצה גם אם השירים המקוריים לא היו שקטים. הבטחה
Mark 'Oh - Wonderful Days שזה בעצם רימיקס לשיר של Starsplash - Wonderful Days שזה בעצם חידוש של Charly Lownoise ft. Mental Theo שהם בעצם אותם האנשים שהתפרקו, ואחר כך חזרו ליצור שירים ושינו לעצמם את השם לStarsplash והחליטו לעשות לשיר שהם עצמם עשו חידוש. חחחח אוקיי זה היה ארוך. נקסט. 89ers - Words (Original Mix) במקור של F.R. David 89ers ft. Partycheckerz - Baby I Love Your Way (Remix) במקור של Big Mountain QED - Love Bites במקור של Def Leppard 89ers ft. Rimini Rockaz Remix vs. Eiffel 65 - Blue במקור של Eiffel 65 Anca - You Keep Me Hangin' On (Extended Club Mix)במקור של Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On Novaspace - So Lonely במקור של The Police Dj Sammy - Time After Time במקור של Cyndi Lauper Aurora ft. Naimee Coleman - Ordinary World או בגירסא של Lacara במקור של Duran Duran Barcode Brothers - Kalinka במקור שיר עממי רוסי אם אני לא טועה, ככה שאין מקור. Beam ft. Sean Tyas, Angyla - All Out Of Love במקור של Air Supply Beatfreakz - Somebody's Watching Me במקור של Rockwell עם ווקאלים של Michael Jackson, Jermaine Jackson Virus Inc. - Heaven Is A Place On Earth במקור של Belinda Carlisle Black Box ft. Loleatta Holloway - Ride On Time במקור של Loleatta Holloway - Love Sensation Bob Sinclar ft. Dollarman, Big Ali - Rock This Party (Everybody Dance Now) זה לא ממש חידוש אלא יש בזה סימפולים נרחבים מאוד ואפילו שני מילים או יותר מתוך השיר Snap! - Everybody Dance Now שהוא מוכר ברמות מסחריות! ולמען האמת... מי לא מכיר את החידוש שעליו אני מדבר כרגע? חחחח
הייתי חייב לשים את זה, שיר ענק
Naor Daniel & Nadav Shpilman ft. Carmi - Holding Out For A Hero 2006 במקור של Bonnie Tyler Carolina Marquez - The Killer's Song (Radio Edit) במקור מאיזשהו שיר שהיה בקיל ביל נראה לי Bernard Herrmann - Twisted Nerve אם אני לא טועה... Cascada - Everytime We Touch (Radio Mix) במקור של Mike Oldfield & Maggie Reilly Graffiti Project - Aline במקור של Christophe Coolio - Gangsta's Paradise (Caicek Remix) במקור של Coolio - Gangster Paradise Kraftwerk - Popcorn אין לי מושג של מי במקור, מי שיועד שיגיב
הפנתר הורוד, או pink panther. אני בטוח שיש לזה מלא רימיקסים, אני לא מכיר נזרוק שמות שעלו כשחיפשתי בגוגל - The pink panther theme (new rockers remix)
Propellerheads - Pink Panther Theme (Dnb Remix)
Propellerheads - Pink Panther Theme (Techno Remix)
אוקיי מפה והלאה החלטתי שאם את בעצם רוצה חידושים לשירים שקטים, אז אני לא חייב לרשום רק שירים שהם מוכרים כי לא ביקשת שירים שקטים ומוכרים
Daft Punk - Too long (David Guetta Mix) במקור של Gonzales - Too Long Dance Dance Revolution - Dub I Dub במקור של Axel Boys Quartet - Dub I dub (השיר הישן הזה מאודטה, ולא אני לא רואה אודטה, אמא שלי רואה, אני שומע שיר נחמד, ומנסה להבין מה השיר
) Armand Van Helden - Witch Doctor (original mix) במקור של David Seville Dj Mystik - Eternal Flame (שיר תותח
) במקור של The Bangles DHT- So Happy Together (Hardcore Remix) במקור של The Turtles Public Domain ft. Chuck D - Rock Da Funky Beats (Bumping Bass Mix) במקור של 89ers - Funky Beats Dj Mystik - Fur Eliseבמקור של בטהובן (Ludwig Van Beethoven) Dj Mystik - Moonlight Shadow במקור של Mike Oldfield ויש חידוש גם לGroove Coverage Dj Mystik - Sweet Dreams (Remix) או אם את רוצה אפשר את Benny Benassi - Sweet Dreams (Remix) במקור של Eurythmics Dj Quicksilver ft. Base Unique - Always On My Mind (Radio Edit) במקור של Brenda Lee ולא של אלביס פרסלי כמו שהרוב חושבים, זה פשוט לא היה מוכר עד שהוא חידש את השיר. Dj Sammy - The Boys Of Summer במקור של Don Henley אבל יותר מוכר בגירסא של Eagles Enrique Iglesias - Hero (Dance Remix) בעיקרון זה שיר מקורי של אנריקה, גם הגירסא הרגילה וגם גירסאת הדאנס. Evro vs. Status Quo - You're In The Army Now במקור של Status Quo Global Deejays - What A Feeling במקור של Flashdance Florida Inc. - Fuck It במקור של Eamon Florida Inc. - Let Me Love You במקור של Mario Gunther ft. Samantha Fox - Touch Me במקור של Samantha Fox Holly Dolly - Dolly Song במקור של Loituma אאל"ט Scooter - Apache או לחילופין מיקס של שנישירים של סקוטר כולל זה: Scooter - Apache Rocks The Bottom במקור של The Shadows Kelly Clarkson - Since U Been Gone (Jason Nevins Club Mix) במקור של Kelly Clarkson Kernkraft 400 - Zombie Nation (Dj Rankin Mix) במקור רק של Kernkraft 400 Madhouse - Like A Prayer (Radio Mix) במקור של Madonna או אם תרצי, אסתר
Marc Anthony - I Need To Know (Dance Remix) במקור Marc Anthony - I Need To Know Tune Up - Forever Young (Club Mix) במקור של Alphaville