שאלה

paskol

New member
לא

אם יש לך אבחון תביאי אותו למבחנים הפסיכוטכניים כדי לקבל את ההקלה שמגיעה לך על פרופיל אין סיבה שזה ישפיע ואם את מביאה את האבחון ומקבלת מבחן מותאם אז גם לא על הקב"א

תגובה

עברתי כבר ממזמן את הצו הראשון, ושהיה לי ת'צו אני הבאתי להם את האיבחון שהיה כתוב שם הכל. שאלתי את השאלה הזו כי רציתי לוודא אם מה שחברה שלי אמרה לי, נכון או לא נכון.

לפי מיטב הבנתי...

כן מורידים. יש לי קרוב משפחה שיש לי בעיות קשב וריכוז וממה שהבנתי שהוא בטוח לא יהיה קרבי. אם את רוצה להיות לוחמת אז זה שווה בירור. לדעתי מורידים אוטומית ל-72 או 64.

אממ...

קצת מוזר שהבאתי להם את האיבחון ואני מניחה שהיה כתוב שם שיש לי הפרעת קשב וריכוז, ובכל זאת יש לי פרופיל 97 וניראה לי קבא 52-53. אני מניחה שאם זה היה מפריע היו מורידים לי, לא ככה? מה שאני מנסה להגיד זה: שמוזר לי מה שאת אמרת לי.

נו אז למה שאלת ת'שאלה מלכתחילה?../images/Emo13.gif

אם יש לך כבר פרופיל, והוא 97, אז כנראה שלא הורידו לך אה?
וגם ת'קב"א, אני מבטיחה לך שלא. לחברה הכי טובה שלי יש הפרעות קשב וריכוז, ויש לה קב"א 56.

אם היית יודעת,

כמה חברות לוחמות עם בעיות קשב וריכוז יש לי...
אולי על הפרעת קשב וריכוז מטורפת ברמות מטורפות מורידים פרוםיל או אפילו קב"א... אבל לא ברמה נורמלית כמו שיש לאנשים רבים

frackit

New member
לא!

כל עוד הבאת את האבחון שלך לא מורידים לך כלום... דבר ראשון ממש לא יורידו לך פרופיל כי זה לא קשור... דבר שני קב"א כל עוד הראת אבחון לא מזיז להם ! :)

Amazing18

New member
אם היו מורידים פרופיל על זה..

לא היו לנו חיילים קרביים
שתהיי בעניינים שרובם [וזה מוכח מתואר שאמא שלי עשתה..] בעלי הפרעות של קשב ו"קוצים בתחת" . והם פשוט צריכים ת'מסגרת הזו כדי להתפרע, כביכול. אממ איך קרואים לזה בפסיכולוגיה? נו אחד מהמנגנונים... אוף שכחתי.

למעלה