שאלה

kobisa

New member
שאלה

שלום לכולם, ביום שישי התחלתי לשחק במנג'ר 07 (פעם ראשונה בחיים שאני משחק במשחק) . התחלתי עונה עם מכבי תל אביב. שאלתי היא: האם יש למישהו איזה טקטיקה יעילה שהוא ניסה עם מכבי והצליח לו? (חפרתי פה בפורום והבנתי מאנשים שאם אני אגיע עם מכבי אפילו לאמצע טבלה בסוף העונה זה הישג, האם כך???) יש לקחת בחשבון שלא חיזקתי את הקבוצה עם אף שחקן כי התקציב מאוד נמוך ובכל הפעמים שניסיתי להביא שחקן לא הצלחתי כי פחדתי לחרוג מהתקציב (מה קורה אם חורגים מהתקציב???) . תודה מראש לכל הצדיקים...

GeorgeChip

New member
מכבי לדעתי,

אפשר 4-4-2 מעויין. שפונגין-יחיאל-מרטינבויץ-אבו סיאם מישאלוב/תמיר כהן/ רזיץ רוסו/לירן כהן צד שמאל טיפה בעייתי תבודק איך פרץ מסתדר נימני/שבחון ביטוו מרדי

GeorgeChip

New member
בשמאל בעצם,

אפשר את נימני לעפמים. והייתי מציע לך להביא את יניב עזרן שהוא לא יקר במיוחד ויכול לשחק בשמאל.

kobisa

New member
זה ההרכב

זה ההרכב שאני משחק בדיוק רק בלי אבו סיאם, היה לי ניגרי שהוא נפתע ושמתי את ז'אן במקומו. רציתי לשאול האם עם הסגל של מכבי תל אביב אמורות להיות לי יומרות בכלל להצליח במשחק כי ראיתי שמישהו פה כתב שעם מכבי גם מרכז טבלה זה טוב, מה אתה אומר?

markov

New member
קבוצה מאוד נחמדה במנג'ר החדש...

אני התחלתי את העונה כשהבאתי בחינם את אלירן דנין ואת תומר בן יוסף בכל התקציב הנמוך שהיה לי(רב עם ארדילס וניצלתי את ההזדמנות), הבאתי אותו אחרי שהעפתי לכל הרוחות את מרטינוביץ ואת כל שאר הזרים כי אף אחד מהם לא פגע... ועם הרכב ישראלי לגמרי סיימתי את העונה במקום שני ובזכייה בגביע הטוטו ובגביע כשאני משחק 4-3-1-2 כשההרכב שלי הוא - סולומון בשער, שפונגין יחיאל בן יוסף ודנין בהגנה, תמיר כהן (שמשום מה הוא ממש טוב במשחק כבר שלושה מנג'רים רצוף) לירן כהן ונמני בקישור, דיין בקישור התקפי וביטון ופרץ בהתקפה... סך הכל מאוד כיף לשחק איתם..

ariko9

New member
דווקא מכבי קבוצה נחמדה במנג'ר

עונה ראשונה מקום שני ועונה אחרי זה אליפות אצלי.. ההרכב שאני מציע 4-3-3 שוער-קלה בלמים-יחיאל , מרטינוביץ מגנים- שפונגין ומסיקה(אני קניתי את אלירן דנין) שני קשרים במרכז שיורדים להיות דפנסיבים - מישאלוף וג'אן פליימייקר- אבי נמני וינגפוורדים - משה ביטון בשמאל ולירן כהן בימין ( רועי דיין או עומר פרץ ) חלוץ - מרדיקוביץ ( חובה להביא חלוץ אחר כי הוא פשוט לא טוב )

sok777

New member
הנה:

בקשר לטקטיקה- אני לא יודע איפה יש שחקני חזקים ואיזה שחקנים יש אבל בעיקרון 4-4-2 אף פעם לא נכשל. וגם 4-5-1 אם תספוג הרבה ותכבוש הרבה. בקשר לתקציב - יש לך נניח 100 אלף פאונד לקנות על שחקנים, אז אתה לא יכול לעבור את זה. אם נשאר לך 10 אלף ואתה מנסה לקנות ב20 אלף זה פשוט מאוד לא ייתן לך לקנות את השחקן. בחוזים אתה יכול לעבור את סכום החוזים וכדאי לשים לב לזה כי חבל, זה סתם מוריד כסף. אפשר לחסוך בחוזים.

למעלה