הינה הפרוש שלי
תיכף אני ארצה שתלכו מפה שאוכל כבר ליפול בשקט שלא תראו את הפצעים נפערים שנשאר לבד ונשבר לאט - הוא רוצה שכולם ילכו מפה שהוא אוכל לפפול בשקט , כלומר למות בשקט, בלי שאף אחד יפריע או יסתכל שלא תראו את הפצעים נפערים, כלונר שלא תראו את הסבל גדל שנשאר לבד ונשבר לאט , כמו שהוא כתב בשורה הראשונה שהוא רוצה למות בשקט, ולמות לאט - תוותרו כבר ותלכו מפה שאוכל כבר לצעוק בשקט בלי המבט הקרוע שלכם שנשאר לבד ונשבר לאט - תוותרו כבר ותלכו מפה, לכו מפה תוותרו, אין לכם מה לחפש כאן כשאוכל כבר לצעוק בשקט, כשאוכל כבר למות בלי שאף אחד יפריע.. בלי המבט הקרוע שלכם, בלי הרחמים שלכם כמו למעלה שנמות לבד בלי רחמים - אבות ובנים סבתות ונכדים הלב של אמא מתפוצץ מי אשם לה מי אשם לי מי יפרד ממי אבא בוכה על בן בוכה על אבא - כולם מתים בסוף, מי יבכה על מי? זה לא משנה מי אשם בעצם? גם לא.. מי יפרד ממי , כולם בוכים על כולם בסופו של דבר - תיכף אני ארצה שתלכו מפה לא אפחד ליפול לא אפחד לגדול לטבוע או לשוט לחיות או למות - תכלו מפה, לא רוצה רחמים, אני שלם במעשי אני לא אפחד למות, ולא אפחד לגדול, לגדול- כלומר להיות סוף סוך גדול מעל כולם ולא להיות איש קטן שכולם מרחמים עליו לטבוע או לשוט לחיות או למות- זה לא משנה אם אני יחה או ימות אני לא חשוב מדי, ובמילא כולם מתים אבות ובנים סבתות ונכדים הלב של אמא מתפוצץ מי אשם לה מי אשם לי מי יקבור את מי אבא בוכה על בן בוכה על אבא אבא בוכה על בן בוכה על אבא - כמו שכתוב למעלה -