שאלה.......

maya420yeah

New member
שאלה.......

היי לכם.....קרא לי היום דבר ממש ממש מוזר שקורא לי המוווון....ורציתי לדעת מה זה אומר... אז ככה....יש י מין הרגל מגונה וזה לשיר ולזמזם שירים כל הזמן....אני שרה כל הזמו ובדרך כללל זה את השיר האחרון שאני שומעת וזה פשוט נדבק אליי ולא עוזב אותי עד שפתאום אני נזכרת בשיר חדש..ומתחילה לשיר אותו.... זה מאוד מעצבן את מי שלידי.... עכשיו...מה שמוזר זה ש קורה לי המון שאני שרה שיר ואחרי כמה דקות פתאום משמיעים אותו ברדיו או בטלוויזיה או שמשהוא עובר ליידי ושר את אותו השיר....וזה קורה לי עם שירים שלא משמעים הרבה....שירים ישנים או לא מוכרים....למשל היום זה קרה לי עם השיר של פטריק סוויזי מהסרט ריקוד מושחט...שיר נחמד....בכל מקרה, רציתי לדעת אם זה קורה גם לכם...כי לפעמים זה ממש מפחיד אותי....

WaterBoy

New member
נו אז זה אומר שאת מיוחדת

לי זה לא קרה אבל יכול להיות שאת ילדה מיוחדת אבל זה נשמע מאוד נורמלי כאילו אין ממה לפחד אין שם שום מפלצת

גם לי זה קורה והרבה.....

לא מזמן שאלתי גם את השאלה הזאת כי בזמן האחרון גם ליזה קורה והרבה! ו......לא יודע! זה דיי מוזר כאילו אי אפשר להאמין שזה קורה.... פשוט מקריות....... אני לא חושב שיש לזה משמעות או משהו כזה.....כי זה בעצם מקריות בגלל זה קוראים לזה ככה.....(או שרק אני קורא לזה ככה?!)

nosferatu

New member
תשובה....

זה לא כל כך קל להסביר את זה במילים, זה נושא מאוד מורכב שצריך להיכנס אליו אבל אני ינסה להסביר לך בגדול. המחשבות שלנו, התודעה שלנו זה משהו קיים זה משהו שנמצא שם, לא קיום מוחשי אבל זה קיים. לרובנו אין את הגישה למקומות האלה למרות שלכולנו יש את הפוטנציאל להגיע לשם. זה כמו בטלפתיה בעצם, האפשרות לקרוא מחשבות. כשמישהו עובר לידך ושר איזה שיר זה אומר שהוא חושב על השיר הזה ועצם המחשבה אומרת שזה משהו קיים, המחשבה קיימת, והיא פשוט נמצאת שם... ואת מקבלת את זה קולטת את זה (אצלך זה קורה בצורה לא מודעת) פשוט לא בדרך של החושים המוכרים לך, את יכולה לקרוא לזה במליון שמות, תפיסה על חושית, טלפתיה, אינטואיציה... יש לי חבר שלי ולו זה כל הזמן קורה, אם הוא למשל מספר לי משהו (או הפוך) לפעמים קופצת לי איזה מילה או מספר כמה שניות לפני שהוא בכלל אמר את זה...זה מדהים. זה קורה בהרבה צורות, זה סתם דוגמא. תחשבי על זה. אם לא ממש הבנת אותי אני ישמח להמשיך לדבר איתך על כל זה....ביי

למעלה