שאלה

on and on

New member
שאלה

שלום, יש לי כוננית מגרות בחדר שעליה מונחים נרות. אני מעוניינת להוציא את הכוננית מגרות מהחדר שלי ולבנות מדף שעליו יונחו הנרות. זהו התרשים של חדרי
הבעייה שלי היא, שרוב הזמן כשאני נמצאת בחדרי זה מול שולחן הכתיבה. אני רוצה להדליק את הנרות האלה, אך מצדדיי אי אפשר, אפשר רק מאחוריי, מה שעלול לגרום לתחושה מעיקה של עודף אנרגיות מתערבלות מאחור. היכן לדעתכם כדאי לי לבנות את המדף? בתודה מראש, אני.:)

yoavfs

New member
ספקולציה

"מה שעלול לגרום לתחושה מעיקה של עודף אנרגיות מתערבלות מאחור." לא ניסית להדליקם, כי זה עדיין בגדר "עלול"... למה את מתכוונת ב "עודף אנרגיות מתערבלות.."? "הבעייה שלי היא, שרוב הזמן כשאני נמצאת בחדרי זה מול שולחן הכתיבה." האם זו הבעיה שלך? מה מונע ממך לעשות את אשר את מעוניינת? "להוציא את הכוננית מגרות מהחדר שלי ולבנות מדף.."

on and on

New member
'-'

אש זו אנרגייה, הדלקת נרות יוצרת עודף אנרגייה. כשהיא מאחוריי אני כל הזמן מרגישה שיש שם משהו (לא הגדרתי טוב, דווקא כן ניסיתי) שגורם לתחושה מעיקה. זו הבעייה: "הבעייה שלי היא, שרוב הזמן כשאני נמצאת בחדרי זה מול שולחן הכתיבה. אני רוצה להדליק את הנרות האלה, אך מצדדיי אי אפשר, אפשר רק מאחוריי, מה שעלול לגרום לתחושה מעיקה של עודף אנרגיות מתערבלות מאחור." מה מונע? התחושה המעיקה. מה לא מובן בשאלתי?

yoavfs

New member
בראייה הסינית

אש היא אחת מחמש אנרגיות. נר זו דרך אחת להפעלת אנרגיית אש. כדי לדעת היכן יש למקם הפעלה של אנרגיית אש או אדמה יש לאבחן ראשית את המבנה / החדר. אומנם הנר קשור אל אנרגיית האש אך האש (פיזית) מייצגת גם אנרגיית יאנג היכולה לעודד גם הפעלה של סוג אנרגיה אחרת שהאש לוא דווקא תומכת בה כמו: עץ, מתכת או מים. מכיוון שלא נראה לי כי תזמני יעוץ לנושא זה, מה שנשאר הוא לפעול על פי אינטואיציות. בלתי סביר שיהיה ניתן ליעץ לך גם עם טרחת והצגת את סקיצת חדרך, כי מעבר לאופן סידור החדר י ש להתחשב בזמן בניית המבנה, מיקום החדר במבנה, כיוון קרדינאלי של חזית המבנה, סוג האנריה המצוינה בחדר, פתחים בחדר,האדם עצמו (נגזר מתאריך ושעה לידה) ועוד פרמטרים. הרעיון של הפנג-שואי הוא התאמת המבנה / חדר אל האדם. לכל אדם תדר אנרגטי שונה וצרכים משלו. יכול להיות כי אנרגיית האש נחוצה לך, ויכול להיות כי אינה טובה עבורך, וזאת כרגע לא ניתן לדעת. מסורתית אש ממקמים באזורי אדמה ואש בבית (דרום מערב, צפון מזרח ודרום) ,אך זה רק מסורתית. מבחינתנו יועצי פנג-שואי העוסקים הטכניקות קלאסיות, להמליץ על מיקום והצבה של חומר, צורה או צבע , זה כמו לתת לך תרופה דרך הטלפון. אף רופא לא יעיז לעשות זאת, עקב הידיעה מה עלול לקרות מחוסר הידיעה. אש היא אנרגיה היכולה להפעיל פוטנציאל למחלות ובעיות בתחומים שונים. שבת שלום

דנה A

New member
מיקום הנרות

שלום on and on, לגבי מיקום הנרות - מאחר ולא נעים לך כי הנרות דולקים מאחורי גבך, הפיתרון היחידי הוא שלא להניחם שם... את יכולה להוסיף מדף על הקיר, מעל השולחן, מדף צר ברוחב של כ- 20 סמ' ושם להניח את הנרות, כך הם יהיו מולך ולא מאחורייך. זהו רעיון המדבר על מיקום עפי' התחושה המעיקה שנוצרת כאשר הנרות מאחורייך. האם נכון שיהיו שם נרות? אין באפשרותי להמר על כך, או לנחש זאת. האם את עובדת/לומדת זמן רב במשך היום במיקום זה? אפשר לשאול מדוע את מדליקה נרות בזמן העבודה, זא' האם את חייבת שהם ימצאו שם או שזה למטרת יצירת "אווירה" מסוימת? חשוב שלא תהיה אווירה מעיקה בזמן שעובדים/לומדים/מתרכזים. בהצלחה, דנה

למעלה