שאלה

לי 10

New member
שאלה

רציתי לשאול לגבי יבלות ברגליים. מגיל צעיר יש לי ובמשך הזמן נוספו עוד. לפעמים זה כאילו מתחיל להירפא אך אחרי כמה זמן חוזר. למה יש יבלות ואיך אפשר לטפל בזה? אשמח לתשובה.

freearth10

New member
שאלות

איפה היבלות, ברגל ימין? שמאל? ובאיזה מקום ברגל יש לך יבלות? עד כמה הן מפריעות לך?
מאיה

יבלות תשובה מהירה

יבלות זה ראשית חסימה אנרגטית מאוד חזקה שיצאה בגוף החומרי ... בדרך כלל מדובר בטראומה מסויימת שאדם עבר ואל התגבר אליה ואז היא יוצאת החוצה . ולא משנה כמה פעמים תורידי אותה היא תמיד תחזור . זה איתות מהגוף על מצב של חוזר אנרגיה באותו מקום שלך עדי

לי 10

New member
תודה על התגובה ובקשר למה ששאלת..

העליתי תמונה מהפורום וסימנתי (באיקס) בערך את המקומות שיש לי. הם לא מציקות לי, יש רק תקופות פעם ב.. שזה כואב כשאני דורכת על הרגל. העניין הוא שהפעם הראשונה היתה בגיל 9 אז מה זה יכול להיות? האחרונות שיצאו אולי באו (הזכרת טראומה) בגלל קיסרי שעשיתי שהיה מאוד טראומטי. איך אפשר להעלים את היבלות? נ.ב- שמתי לב שבזמן האחרון היה לי ממש קצת עור קשה בעקב ומתחת לאצבע האחרונה. הבנתי שזה קורה בעקבות בעיות בזרימת הדם. האם זה נכון?

csh018

New member
אני ממשיך את הקו של עדי ומוסיף

שמה שקורה שיש לך הרבה מחשבות רעיונות ..... אך את לא סומכת על הגוף ביכולת ביצוע של אותם רעיונות או שזה מגיע מהתת מודע שגורם לקונפליקט או תיסכול. בהצלחה שלומי

תשובה

לצערי יבלות אי אפשר להסיר אם את לא חוזרת בדיוק לאותו מקום של טראומה ומתמודדת עם זה . אין דרך אחרת . מתחת לאצבע 2 בחלקו הפנימי זה בדיוק המפרק בין החומר לעשיה בדיוק הצומת ביניים. יכול להיות שזה בא מאיזה שהוא מקום שאת לא מעריכה דברים שאת עושה , יכול להיות שאת לוקחת דברים בצורה מאוד קשה . ולא משחררת אותם , יכול להיות דאגות בקשר לכסף וקרקע . המלצה שלי היא לחזור בדיוק לאותו מקום שהיה לך קשה ולהתמודד שם עם הכאב התסכול האכזבה וכו ולנשום אליו . את תראי ככל שתכנסי פנימה דברים צדדים שמפרעים לך משתחררים . דרך יפה לחשוב על זה : תחשבי שהיבלת זה העכביש וכל הדברים שמובלים ליבלת הם הקורים שלו , ברגע שהסרת את הקורים העכביש לא יכול להתקיים . שלך עדי

למעלה