שאלה!

שאלה!

אני מתחילה בינואר קורס (וניגשת באפריל), אני צריכה להוציא ציון מסיום בשביל להתקבל ללמוד משהו שאני רוצה... אם לא הוצאתי את הציון שאני צריכה, יש לי מה לעשות בעיניין? אני אספיק לשפר עד סוף ההרשמה ללימודים? או שאני אצטרך לדחות את הלימודים בשנה? תודה!

yehuda18

New member
לא תספיקי

כי המועד הבא שתוכלי להיבחן בו הוא אוקטובר אם אני לא טועה. מה יש לעשות בעניין? להתחיל ללמוד נושאים מעכשיו ולצמצם טווח בחומר, כך שהקורס יהיה רק חידוד וחזרה על החומר. מה שקשה יותר לשפר זה בעיקר אנגלית ואוצר מילים גם ניתן להתחיל ללמוד עכשיו.. על המתמטיקה אפשר להשתלט בזמן הקורס, תלוי איך את מכירה את עצמך בנושא הזה..

איך אני יכולה להתחיל ללמוד מעכשיו?

אפשר ללמוד את זה לבד? מאיפה אני משיגה ספרים? (ואיזה ספרים הכי מומלצים?) תודה :)

yehuda18

New member
בטח שיכולה

בעקרון את אוצר המילים את יכולה לבקש מהמכון אליו נרשמת ישר אחרי ההרשמה, לפחות אצלי זה ככה. וגם נותנים ספרי הכנה במתמטיקה ואנגלית.. את יכולה בלהתחיל ללמוד מילים ולקרוא אנגלית וגם לחדד את החומר הבסיסי במתמטיקה שאולי קצת שכחת מאז התיכון. אנגלית, הכי פשוט לקחת ספר ולהתחיל לקרוא, כמובן בהתאם לרמה שלך, כל יום חצי שעה-שעה לכל היותר ואת מסודרת. חומר יש בכל מקום, באינטרנט, בערכות לימוד עצמי של המכונים (אנקורי וקידום) שמוכרים בחנויות, ערכות משומשות שתלמידים מוכרים לאחר הבחינה וניתן לקנות יחסית בזול.. וזהו בערך.

למעלה