שאלה

eminem18

New member
שאלה

עדיין לא הבנתי דבר קטן, לפני שאני בכלל חושב על להתחיל ללמוד לתאוריה צריך קודם לשלם אגרה ולקבל מהם את החוברות עזר והלוח הזה עם התמרורים או שאני פשוט לומד באופן עצמאי רוכש ספרים וחוברות והכול באופן עצמאי ורק אחרי זה שאני ניגש לבחינה אז אני משלם? תודה.

talush2005

New member
...................................

קודם משיג את הספרים לבד לומד ורק שאתה מוכן משלם אגרה בדואר וניגש. בהצלחה.

buda11

New member
בדיוק.

אחרי שיש לך ספרים אתה לומד כמו שצריך וברגע שאתה מרגיש שאתה מוכן לבחניה אתה צריך לקחת את הטופס הירוק [שבו יש את התמונה] לעשות בדיקת ראיה והכול ואז לקחת עוד טופס [המורה לנהיגה שלך יתן לך אותו] ואז אתה הולך לשלם אגרה של 115 ש"ח. אחרי ששלימת אתה יוכל לגשת..

almogas

New member
116

ואני יגיד לך איך אני עשיתי.. דבר ראשון הוצאתי טופס ירוק חתמתי והכל... למדתי לתאוריה שילמתי את האגרה וניגשתי

eminem18

New member
חחח אני מבולבל

אז אני מארגן לבד חומר וספרים ולומד לבד? ואז שאני אומר לעצמי שאני מוכן אי הולך למשרד הרישוי ובמקום משלם?

talush2005

New member
לא משלמים במשרד הרישוי

משלמים בדואר בד"כ ..... תראה זה לא מסובך בכלל בשביל לגשת לתיאוריה אתה צריך 1. ת.ז (שמן הסתם יש לך ) 2. טופס ירוק חתום ע"י רופא עינים ורופא משפחה וממולא כל מה שצריך שם שאותו אתה מוציא לבד ועושה את הבדיקות לבד כמובן 3.טופס לשילום אגרה שאתה מקבל ממורה לנהיגה ואיתו הולךת לשלם בדואר ומצרף את הקבלה של האגרה לטופס הירוק כדי שידעו ששלמת. 4. כלי כתיבה (שמן הסתם יש לך) 5. ללמוד בעזרת ספרים שאתה משיג בעצמך - לומד בעצמך וכן שאתה מרגיש מוכן בודק מה הימים שיש תיאוריה באיזור שלך וניגש יחד עם כל מה שציינתי פה זה בכל ללא מסובך. בהצלחה!

eminem18

New member
אוקי תודה רבה שאלה קטנה לסיום

סתם לגשם לאיזה מורה נהגיהב איזור ולבקש את הטופס האגרה ומאיפה אני מארגן ת'טופס הירוק הזה עם הבדיקות וזה? תודה

תשובות פשוטות בשבילך

לפני שאתה מתחיל ללמוד תלך לבדיקת ראיה ובדיקה גופנית אני למשל גר בראשון והלכתי לתחנה המרכזית לדואר לקחתי טופס ירוק שזה טופס של כל הבדיקות ממנו הלכתי לבדיקת עיינים ורופא שהיו שם במיוחד לזה הבדיקת עיינים הייתה באופטיקה אחרי שהוצאת טופס ירוק נותנים לך גם אגרה לשלם שהיא עולה 116 היום עם האגרה אתה בא לתאוריה כולל תעודת זהות נותן אותה קורעים לך אותה ולוקחים תטופס הירוק ואתה נכנס שאתה מסיים אתה מגיש ואחרי 5 דק' מקבל תשובה בטופס הירוק תקנה ספר תאוריה ותלמד ממנו אף אחד לא נותן לך אולי אם היה לך מורה נהיגה היה משאיל לך ספרים נניח לא עברת תאוריה ראשונה אתה שוב הולך לדואר לוקח אגרה משלם אותה וחוזר לתאוריה לעשות שוב בין תאוריה לתאוריה צריך לחכות שבועיים זאת אומרת אם לא עברת בתאריך ה7 אז רק בתאריך ה21 תוכל שוב לעשות

talush2005

New member
בין טסט לטסט זה שבועים תאוריה

לתאוריה זה שבוע עד כמה שאני יודעת.

eminem18

New member
חוץ ממשפט אחד של באסטר

מצטער חחח ''אחרי שהוצאת טופס ירוק נותנים לך גם אגרה לשלם שהיא עולה 116 היום'' יענו אחרי שהרופא מילא ת'טופס מה אני עושה בשביל לקבל ת'טופס אגרה או שזה בא ביחד עם הרגע שאני לוקח ת'טופס הירוק? ושוב באמת מצטער פשוט אני רוצה לדעת מראש לא לעשות טעויות ולדעת בדיוק מה לעשות

talush2005

New member
כמו שכתבתנו כבר

טופס אגרה מקבלים מכל מורה לנהיגה/בית ספר לנהיגה -יש מקומות שיש גם בדואר עצמו , תברר. פשוט תקרא את ההודעות שלנו שוב ותבין!

למעלה