שאלה

ofirshai

New member
שאלה

מצאתי באינטרנט שני קבצים שטוענים להיות גרסאות סטודיו של Princes Familiar ו Your House. הגרסה של פרינסס היא סתם הדבקה של אפקטים על גרסת האנפלאגד,אבל הגרסה של Your House נשמעת משכנעת(זאת גרסה עם להקה, ולא כמו בשיר הנסתר בJLP). בקיצור, האם אתם יודעים על גרסאות כאלו, או שאלו הדבקות עלובות...

O r a c l e

New member
אז ככה../images/Emo210.gif

מעניין למה כל ההודעות האחרונות שלי מתחילות באותו אופן... אלאניס בלייב ביצעה את your house מספר פעמים רב (אם לא תמיד) עם מנגינה וליווי. אני לא נתקלתי בביצוע לייב של אקפלה. ב-JLP האקוסטי (שנת 2005), your house הוא שוב שיר נסתר- הפעם בסוף הרצועה ה-12, wake up. הוא מוקלט עם מנגינת רקע מלאה. אז אכן קיימת גרסת סטודיו של YH עם מנגינה, היא פשוט מהדיסק האקוסטי. לגבי גרסת סטודיו של princes familiar אני חושב שענית לעצמך... לא קיימת גרסת סטודיו רשמית לשיר, קיימים רקק ביצועים חיים (לא רבים בכלל) וכמובן הביצוע מאנפלאגד. לגבי מה ששמעת- פשוט מיקס שעשו לגרסת אנפלאגד. ובנוגע לזה- נשמע טוב?

Rוית

New member
דווקא היא ביצעה את YH באקפלה

ב2002 בתוכנית Last Call עם קרסון דיילי. וכמובן בדיוידי של MUSIC IN HIGH PLACES שהיא שרה אותו שם בתוך מערה מדהימה.. אבל כעקרון לרוב היא אכן מבצעת אותו בגירסה עם מנגינה, עוד מההופעות ב96.. אישית, אני אוהבת את הגירסאות האלו (לאו דווקא מהאקוסטית מהסטודיאו, אלא פשוט גירסאות עם מוזיקה), מוסיפות לשיר המון..

ofirshai

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo70.gif

שמעתי את YH עוד כמה פעמים, וירד לי האסימון, שזו גם גרסה של להקה מודבקת על YH שבJLP . שני היו סוג של רמיקסים, אבל ממש עלובים... תודה לכל מי שענה והסביר...

Rוית

New member
הממ, עזרה דרושה בפירוש..

מה זה אומר: " גם גרסה של להקה מודבקת על YH שבJLP "

AlanisJunkie

New member
כנראה שהכוונה היא

שלקחו להקה שניגנה מוזיקה לשיר ועשועם זה מיקס ביחד עם הא-קאפלה.

ofirshai

New member
הכוונה היא...

שלקחו קטע שניגנה להקה (לא יודע אם זאת של אלאניס...) והדביקו את זה על YH שב JLP (עדיין לא הבנתי מהזה אקפלה...)

Rוית

New member
אקפלה - שירה ווקאלית בלבד

בלי מוזיקה מכלי נגינה כלשהם, רק קולות האנשים.

למעלה