שאלה ! ! ! !

flitzer

New member
שאלה ! ! ! !

שלום אני מעוניין ליקנות אופניים אבל ההורים שלי לא מסכימים שאני יקנה ביגלל שהרבה אנשים נדרסים בכבישים עם אופניים(כימעט בכול שבוע) הם אומרים שזה מסוכן ודברים כאלה וגם ביגלל שגנבו לי ליפני כ5 שנים את האופניים (אני סופר 4.4 זה יהיה 5 שנים בלי אופניים) למרות שזה מסוכן הם נתנו לאחי להוציא רישיון על אופנוע 500 סמק אז מה אתם אומרים? שאני יעשה להם הפתעה לא נעימה ויביא הביתה אופניים? (מה שיקרה אח"כ אני לא יודע) או שאני פשוט רק יסתקל על אופניים איך היתם משכנעים אותם ??????????? תודה FLITZER ICQ 109211155

ramaya

New member
עקרונות השכנוע

אני מעריכה שאתה זכר ולכן העקרונות שאני משתמשת בהם אולי לא יועילו לך, אבל חנופה טובה תמיד עוזרת. באשר לשאלתך אמא שלי כלל לא הייתה מודאגת כשעשיתי רשיון לאופנוע בגיל 18 כי ידעה שאין לי כסף והתירוץ של כבר קנינו לך אוטוביאנקי 82 יעבוד לטובתה ( אחרי שמצאתי חבר עם אופנוע שהסכים לתת לי לנהוג על אף היותו חדש- גם האופנוע ורשיוני , המצב השתנה ). אבל כשקניתי את אופני הכביש שלי היא לא נתנה לי לאכול ג´חנון במשך חודש וחצי, שזה אומר שאני כמעט פסולת חיתון מבחינתה. ולדעתי ( אומנם לא צברתי מספיק ק"מ ) הרבה יותר מסוכן לרכב על אופניים. אבל תלך על גורם ההפתעה, תביא אופניים ויום אח"כ תביא ציונים טובים או בחורה יפה שאבא שלה מרוויח הון או משהו דומה שיעשה אותם מאושרים. בהצלחה

gil kurtz

New member
גדול

צחקתי שעה. סוף סוף חוש הומור בפורום, לא יאמן!תמשיכי

flitzer

New member
ניראה לי שאני ......

שלום תודה על התגובה אני חושב שאני יביא מחבר אופניים ליומיים ואני יבדוק מה הם יגידו וככה אני ידע אם ליקנות או לא אני רוצה ליקנות ספיישלייזד ואני לא יודע כי לא בא לי ליקנות ואז שהם יחזירו לי אותם לחנות תודה FLITZER ICQ 109211155

gesus

New member
עצה קטנה/גדולה../images/Emo54.gif

תקשיב לי מר פליצר:אין לי מושג מה גילך,אבל אני תמיד הצבתי עובדות בשטח! מה שהתחיל עם אימונים במכון כושר לפני גיל 14 והמשיך בפירסינגים,נמשך גם לאופנועים. בסופו של דבר ההורים שלך יעודדו אותך אם יראו שאתה טוב ברכיבה-ההורים שלי התפוצצו מגאווה אחרי שהראתי להם את התוצאה שלי במירוץ נס ציונה. בקשר לפירסינגים-זה כבר עולם אחר. בקשר לאופנועים-ההורים שלי לא מוכנים לעלות על האופנוע הקודם שלי,וכנראה גם על האופנוע שאני אקנה השבוע,אבל אמא שלי לא יכלה לישון בלילה גשום אחד,כי היא רחמה על האופנוע שלי שנשאר רטוב בגשם. מה אנחנו למדים מכך?שלכל דבר מתרגלים בחיים!!! בהצלחה,עומר... נ.ב. תבוא לבקר בפורום אופנועים,נראה לי שאתה בדרך להיות אופנוען...

למעלה