שאלה

נחחמד

New member
שאלה

רציתי להתעניין, אם עקב נסיבות מסויומות מחליטים לעזוב רפואה לאחר סיום שנת הלימודים הראשונה( אוניברסיטת ת"א) ומתכוונים לחזור להמשיך את הלימודים לאחר כמה שנים...יש הקפאת תואר? תהיה בעיה לחזור ישירות לשנה השניה, או שחייבים לעבור שוב פעם מבחנים וראיונות ואולי חייבים שוב להירשם לשנה א? תודה מראש למי שיוכל לענות ולהסביר את הענין
 

m0sh3

New member
הקורסים נשמרים לכמה שנים ,

5 אם אני לא טועה. השאלה היא אם יהיה מקום בשבילך בשנה ב'.
 

nightriders

New member
ניתן לבקש הפסקה

יש צורך באישור האוניברסיטה על כך. בדרך כלל זה לשנה ובמקרים מיוחדים עד שנתיים. אם זה נעשה באישור- אין שום בעיה ותוכל לחזור להמשך הלימודים.
 

נחחמד

New member
כמה שאלות לבירור

חוזרים בלי לעבור שוב ראיונות ומבחני מור? או שצריכים לעמוד שוב פעם בדרישות (בהנחה שפתאום מעלים את הסכם בעוד 20 נקודות) . כמו כן האם מובטח מקום בשנה ב?
 

nightriders

New member
מה שידוע לי

(וזה רק לגבי אונ' תל אביב, אם כי אני מאמין שזה דומה בשאר האוניברסיטאות). במידה וההפסקה מתואמת ומאושרת- אין צורך בשום מבחן/ראיון או עמידה בתנאי אחר. חזרתך מובטחת. גם הכרתי אישית בחורות שעקב הריון/לידה לקחו שנה הפסקה (אמנם זה היה בלימודים הקליניים - אבל לא משנה). אבל- יש לקחת בחשבון שייתכן ותהיה דרישה מצד האוניברסיטה ל"סיבה" לאותה הפסקה. במידה ומדובר בשנה בלבד, יש סיכוי טוב לאישור גם בלי בעיות מיוחדות. אם מדובר בשנתיים, הם ירצו תרוץ טוב.... ברר את זה עם הנהלת הפקולטה.
 
למעלה